Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Η «Espresso» αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το νέο πρόγραμμα του Open

Opening με παλιά και νέα βαριά χαρτιά!

Πολύ «σκληρό για να πεθάνει» αποδεικνύεται τελικά το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί από το Open να αποχώρησαν δυνατά ονόματα, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου, και να έφυγαν κι άλλοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, αλλά να που έρχονται καλύτεροι!

Γιατί, ως γνωστόν, στη ζωή και την TV ουδείς αναντικατάστατος. Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το νέο πρόγραμμα του καναλιού, που βγαίνει στον αέρα σε λίγες μέρες! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. H ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» συνεχίζει με τον Ακη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, δυναμική και μάχιμη.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η ταλαντούχα ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα επιδιώκει να δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, εμπλουτίζοντας την εκπομπή με νέες στήλες, ενώ τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα χρησιμοποιηθούν ώστε η παραγωγή να είναι διαδραστική. Μαζί της θα είναι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος και ο σεφ Κυριάκος Μελάς.

238753656 130447785963665 1684157034807124923 n
Κάτια Ταραμπάνκο

Στις 13.00 ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα και αμέσως μετά πιθανότατα θα παίζει το «Glam Wars» με τη νικήτρια του «GNTM» Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Τη σκυτάλη θα παίρνει περίπου στις 15.00 η μαγειρική εκπομπή με τον Βαγγέλη Δρίσκα «Κάθε μέρα σεφ» και αμέσως μετά, στην απογευματινή ζώνη, το κανάλι της Παιανίας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια άλλη εκδοχή των «Οικογενειακών ιστοριών», με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Lead in στο κεντρικό δελτίο με την Πόπη Τσαπανίδου θα δίνει η νέα καθημερινή σειρά του σταθμού με τίτλο «Η τελευταία ώρα».

φ4 MG 8866

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η επαναφορά των «Ράδιο Αρβύλα» στο Open από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, το κανάλι επέστρεψε με μια καλύτερη πρόταση, που δίνει και διοικητικό ρόλο στον Αντώνη Κανάκη, άρα διευρυμένες αρμοδιότητες, όπως σύμβουλος προγράμματος, οπότε το δέλεαρ είναι μεγάλο. Δύο φορές την εβδομάδα θα παίζεται και η έτερη σειρά με τίτλο «Σ’ αγαπώ μεν, αλλά» που βασίζεται σε ισραηλινό φορμάτ, με τη μόνη διαφορά ότι η εξέλιξή της θα είναι πολύ πιο γρήγορη.

Η Ελένη Τσολάκη θα μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ συνεχίζονται η μαγειρική εκπομπή με τη Madame Ginger, οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση και εντάσσεται μια νέα ειδική εκπομπή για μαμάδες, με τη Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και η «Πρόκληση», μια καινούργια παραγωγή με την Ιωάννα Λίλλη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που θα βάζει γνωστούς αθλητές σε δοκιμασίες.

φ5 4
Νικολέττα Ράλλη

Με τίτλο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» θα κάνει την πρεμιέρα της στο Open και η Νικολέττα Ράλλη. Η νέα εκπομπή θα έχει lifestyle θέματα και συνεντεύξεις και θα αρχίζει στις 3 το μεσημέρι. Το κανάλι επιθυμεί η πρεμιέρα να γίνει άμεσα, με επικρατέστερη ημερομηνία την 11η Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζουν οι περισσότερες εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Επίσης, το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν με καινούργιες ταινίες πρώτης διαλογής, ενώ το Open έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του «Narcos», της σειράς γύρω από τη ζωή και τη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...