Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Μόλις χθες» – Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες» έρχεται στις οθόνες σας και υπόσχεται να σας καταπλήξει.

Μία «τραυματισμένη» ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό τρίγωνο, οικογενειακά μυστικά και δυνατές ανθρώπινες σχέσεις που ξεδιπλώνονται στον μικρόκοσμο ενός νησιού.

Τον συνέλαβαν για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Έχασε τον έρωτα της ζωής του. Δεν γνώρισε ποτέ το παιδί του. 10 χρόνια μετά είναι ελεύθερος να απαιτήσει δικαιοσύνη.

Η Λουΐζα Κεχαγιά (Αθηνά Γιακεζόγλου) και ο Μιχάλης Γαζής (Αποστόλης Τότσικας) ζουν την απόλυτη ευτυχία κι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μία δολοφονία όμως, έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους. Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δύο οικογένειες διχάζονται ανάμεσα στο μίσος και τον έρωτα.

10 χρόνια μετά, ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχασε. Είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητά του στη Λουΐζα. Εκείνη, όμως, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είναι παντρεμένη με τον κολλητό φίλο του Μιχάλη, τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης) και μαζί μεγαλώνουν το δικό του παιδί. Ο Μιχάλης είναι πλέον αντιμέτωπος με διπλή προδοσία καθώς ο Σπύρος είναι ο άνθρωπος που τον ενοχοποίησε για τον θάνατο του πατέρα της αγαπημένης του.

Θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την άδικη καταδίκη του; Θα μπορέσει να συγχωρέσει τη γυναίκα που πίστεψε στην ενοχή του; Κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και καθορίζουν τις εξελίξεις. Είναι όλοι ένοχοι και αθώοι ταυτόχρονα. Υπάρχει άραγε αγάπη που ν’ αντέξει τον μεγάλο πόλεμο; Θα βρεθούν ποτέ ξανά η Λουΐζα και ο Μιχάλης σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή, πριν το μοιραίο γεγονός που τους έκανε να χάσουν τα πάντα;

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή) που θα ενταχθεί στο cast μετά τις 15/9, Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...