Ο ξέφρενος χορός της Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της (video)

Εντυπωσιακή!

Η μια πρεμιέρα εκπομπής διαδέχεται την άλλη σήμερα. Η Μπέττυ Μαγγίρα άνοιξε αυλαία στο Open με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Καλημέρα! Έχω τρακ, τρακ, τρακ, πάρα πολύ τρακ. Νομίζω θα πέσω κάτω. Έχουμε πάρα πολύ τρακ όλοι μας, όχι μόνο εγώ και πάρα πολύ άγχος αλλά είμαστε εδώ διότι θέλουμε να σας κάνουμε να περάσετε υπέροχα όλη τη σεζόν.

Όλο τον χρόνο θέλουμε να σας κάνουμε να γελάσετε γιατί περισσότερο από όλα αυτό έχουμε ανάγκη. Να γελάσουμε. Δώστε μου λίγο χρόνο… Δεν είναι ο χορός, είναι το άγχος παιδιά! Δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα αλλά ευτυχώς εδώ τα παιδιά με έφτιαξαν απαστράπτουσα», είπε.

Mαζί της είναι οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Αντωνά, Δημήτρης Σαράντος, και η Αθηνά Αφαλίδου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.