Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Άρχοντας της τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Πρωτιά για το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο δυναμικό κοινό

Όλα παίζονται και τίποτα δεν έχει κριθεί στην πρωινή ζώνη, καθώς ακόμη περιμένουμε και την είσοδο του πουλέν «Super»… Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha (τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου)! Ωστόσο στην πολύ πρωινή ζώνη ο νικητής είναι για 31η χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης και ο τίτλος «κύριος θεαματικότητα» θα τον συνοδεύει αρκετά χρόνια ακόμη.

Πρεμιέρα έκαναν, λοιπόν, τη Δευτέρα οι περισσότερες από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την τηλεθέαση να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των υπευθύνων των καναλιών και ανθρώπων του μιντιακού χώρου!

Νικητής την αυγούλα… αναδείχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 με 15%, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega -κάτι μας λέει ότι θα «ξεφουσκώσει» σιγά σιγά- κονταροχτυπήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.

241313376 202735261823449 4770756382636898679 n

Στο ρινγκ της καθαρόαιμης ψυχαγωγικής ζώνης η Δανάη Μπάρκα, λαμβάνοντας ένα καλό lead in από τη Μελέτη, πήρε την πρωτιά από το δίδυμο ΣκορδάΛιάγκας στον ΑΝΤ1, που θα στηριχτούν πολύ στα αποκλειστικά των «Αγριων μελισσών» και θα ανακάμψουν, όπως θέλουν να πιστεύουν οι ιθύνοντες στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ενθαρρυντικό ήταν και το εννιάρι στην τηλεθέαση της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open, που ξεπέρασε τον μέσο όρο του σταθμού στην τηλεθέαση και σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά της.
«Αρχηγός» στη ζώνη της και η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha με 16,9%, όμως ακόμη δεν έχει βγει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια, γι’ αυτό… κοντός ψαλμός αλληλούια.

φ3 TATIANA 2

Και επειδή οι πρεμιέρες έφεραν πολλές ανακατατάξεις στην τηλεθέαση, το 9,6% της Ιωάννας Μαλέσκου στον Σκάι, που την έκανε να μείνει πίσω από τις άλλες πρωινές εκπομπές, προβληματίζει έντονα τη διοίκηση του Νέου Φαλήρου.

Με βάση, λοιπόν, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Nielsen, στο γενικό σύνολο στα πρωινά η Δανάη Μπάρκα σημείωσε μέσο όρο 14,7% και ακολούθησε το «Πρωινό» με 14,4%, το «Alpha Παντού» με 9,1% και η Μπέττυ Μαγγίρα με 7,6%.

φ5 MAGGIRA

Οσον αφορά το δυναμικό κοινό, το «Πάμε Δανάη!» είχε μέσο όρο 17,4%, ακολούθησε το «Πρωινό» με 15,8%, το «Alpha παντού» με 8,8% και η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με 9%. Πρώτη μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη έδωσαν, όπως προαναφέραμε, και η Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι εκπομπές «Mega Καλημέρα» και «Happy Day» βρέθηκαν πρώτη φορά απέναντι και τα έδωσαν όλα για όλα! Την πρωτιά στο γενικό σύνολο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με μέσο όρο 11,8% και ακολούθησε το «Happy Day» με 9,2%. Στο δυναμικό κοινό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε ελάχιστα μπροστά με 13,1% και ακολούθησε το «Mega Καλημέρα» με 13%.

φ4 241504183 1971156746385391 1475040147109647668 n

Πάντως, ας μη βιαζόμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ο νικητής ή νικήτρια στη ζώνη της θα κριθεί γύρω στα Χριστούγεννα. Εκεί κάθεται πάντα η «μπίλια», έπειτα από τέσσερις μήνες συνεχούς «τριβής», αφού έχουν βγει όλοι οι αντίπαλοι στον αέρα και ενώ έχει κάνει πρεμιέρα και έχει… περπατήσει και το συνολικό πρόγραμμα των σταθμών. Τη Δευτέρα απλώς πήραμε μια γεύση ανταγωνισμού με το καλημέρα σας, αλλά ο «μαραθώνιος» τώρα άρχισε, τίποτα δεν έχει κριθεί ουσιαστικά.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....