Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τα κανάλια ετοιμάζουν τα δυνατά τους «όπλα» τους και για το Σαββατοκύριακο

Το weekend στον καναπέ!

Από όλα έχει ο μπαξές! Τα κανάλια βγάζουν σιγά σιγά τις πιο δυνατές τηλεοπτικές μετοχές τους στον αέρα τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, με τον Alpha να πρωτοστατεί αυτό το Σαββατοκύριακο με έναν κατακλυσμό από πρεμιέρες με καλές και αγαπημένες εκπομπές. Το Open, από την άλλη μεριά, δίνει νέο ολόφρεσκο ψυχαγωγικό υλικό και το Star χτυπά την Κυριακή με «Greece’s next top model».

Στο Star γυρίζουν τον… τροχό για να βρουν το επόμενο Top Model

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 αρχίζει στο Star το «GNTM 4» και τα αγόρια και τα κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα επιστρέφουν στην πασαρέλα.

φ5sk

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν κάνει δυναμικά comeback στην οθόνη του Star, εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του «GNTM 4». Σε μια εποχή που τα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς συνεχώς αλλάζουν, οι κριτές, απόλυτα εναρμονισμένοι με όσα συμβαίνουν τώρα, αναζητούν τα σύγχρονα, εντυπωσιακά, μοναδικά πρόσωπα που την αντιπροσωπεύουν. Και ανάμεσά τους φυσικά εκείνο το ένα, νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε πρωτότυπα φωτογραφικά concepts μόδας και ομορφιάς, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό και να κλέψουν τις εντυπώσεις των τεσσάρων ειδικών της κριτικής επιτροπής: Τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Αγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία των διαγωνιζομένων έχει ακόμα μια χρονιά και ο μέντοράς τους Γιώργος Καράβας.

Επίσης, στο Star, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 18.40, και κάθε Κυριακή έως Παρασκευή, αρχίζει ο «Τροχός της τύχης».

φ6sk

Το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει ανανεωμένο, με νέο λογότυπο αλλά και πιο συναρπαστικό από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά να γυρνά τον τροχό και να χαρίζει δώρο! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν θα ανήκουν στον «Τροχό της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Γιατί στον «Τροχό της τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει για 8η χρονιά!

Το Open «ανοίγει» το διήμερο με την Τσολάκη

To κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πάντα μάς κερδίζει θετικά με νέα πρόσωπα και ιδέες. Πρεμιέρα, λοιπόν, για το «Open Weekend» με την Eλένη Τσολάκη αύριο, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 09.50. Η Ελένη, με την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της, θα μας λέει την πιο χαρούμενη καλημέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή σε μια εκπομπή που θα τα έχει όλα.

φ1sk

Το «Open Weekend» θα έχει τα τελευταία νέα του θεάματος, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Κάθε Σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους. Ακόμα, η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν. Μαζί με την Tσολάκη θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα. Πρεμιέρα όμως αύριο στις 17.55 θα έχει και η νέα εκπομπή του καναλιού «Familiar» με τη Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου. Κάθε Σάββατο και Κυριακή η μαμά Μυρτώ Κάζη και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου θα παρουσιάζουν ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς. Ειδικοί επιστήμονες δίνουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στις απορίες και στα άγχη των γονέων, κάνοντας την καθημερινότητά τους πολύ πιο εύκολη.

φ2sk

Παραμένει… Alpha σε όλα του

Από αύριο το πρωί και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 09.50, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha. Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα της εκπομπής θα βρίσκεται παντού και θα καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας, με θεματολογία που αφορά όλη την Ελλάδα. Οι συντελεστές της εκπομπής συνεχίζουν με την πετυχημένη συνταγή των περασμένων ετών, με το μενού να περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις, ιστορίες που αξίζουν δημοσιότητα και σχόλια για την επικαιρότητα γαρνιρισμένα πολλές φορές με χιούμορ. Τη σκυτάλη στο κανάλι της Κάντζας παίρνει το «Καλύτερα δε γίνεται!» για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν. Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου έχει γίνει must κι έρχεται αύριο Σάββατο, στις 13.50. Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ. Με πρόσωπα που έχουν λόγο και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Με θέματα πρωτότυπα και δυνατά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας. Με διαφορετική οπτική και προσέγγιση στην επικαιρότητα. Οι τηλεθεατές θα μαθαίνουν πρώτοι όλα τα τηλεοπτικά παρασκήνια και θα παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα, με ζωντανές συνδέσεις, όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική showbiz.

φ4sk

Στο πλευρό της Ναταλίας οι γνώριμοί μας πλέον Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή. New entry; Ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο την info πλευρά της εκπομπής. Στον Alpha οι πρεμιέρες συνεχίζονται και την Κυριακή! Το κλουβί της… «Τέλειας απόδρασης» με τον Χρήστο Φερεντίνο είναι έτοιμο να ανοίξει και είναι γεμάτο δώρα που περιμένουν γρήγορους αλλά και ικανούς παίκτες να τα διεκδικήσουν. Το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι «Η τέλεια απόδραση» παίρνει λοιπόν θέση ξανά στο πρόγραμμα του καναλιού, με τον Φερεντίνο να κάνει… παιχνίδι με δύο παίκτες και, σύμφωνα με τους κανόνες, κάθε φορά που ο ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

φ3sk

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και πολλές ακόμα εκπλήξεις που δεν τις περιμένουν. Στις 20.00, λοιπόν, ο παρουσιαστής θα μοιράζει πολλά δώρα στους παίκτες, αλλά και πολύ κέφι στους τηλεθεατές!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...