Έξαλλη η Ελένη Τζώρτζη με τις δηλώσεις τις Κωνσταντινίδου για το Φιλιππίδη – «Να ζητήσει συγγνώμη»

«Τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δε λέγονται δημόσια, για όνομα του Θεού. Είναι απαράδεκτα»

Η Ελένη Τζώρτζη βγήκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και ξέσπασε κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», είπε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Ελένη Τζώρτζη φανερά ενοχλημένη ξέσπασε στο «Πρωινό». «Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Μπορεί ιδιωτικά κάποιος, επειδή έχει μία συμπάθεια σε ένα πρόσωπο, να έχει τις δικαιολογίες μέσα του για το τι μπορεί να τον έφερε σε αυτή τη θέση. Όμως δημόσια είναι απαράδεχτο για τα θύματα και για το σινάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς έναν κλάδο ολόκληρο δυνάμει βιαστές.

Δεν άκουσα εγώ π.χ. έναν πανεπιστημιακό να βγει επειδή κατηγορήθηκε ένας γιατρός να βγει και να φωνάζει ότι δεν συνέβη και τίποτα, όλοι έχουμε αδυναμίες. Εδώ μιλάμε για κακουργήματα.

Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν κάνει λάθη; Που τους ξέρει τι λάθη έχουν κάνει; Πού ξέρει τι λάθη έχουν κάνει; Βάσει ποιου πράγματος το κρίνει; Εγώ εάν είχα κάνει τέτοιο λάθος θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία»,

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ