Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» κάνει spoiler – «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι, θα χυθεί πολύ αίμα»

«Ο Αστέρης με την Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα»

Αποκαλύψεις έκανε ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος στην εκπομπή «Happy Day».

«Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Ο φόνος του Στεφανή, στο βιβλίο, γινόταν στην πρώτη σελίδα. Η μεγάλη επιτυχία του Καραγιάννη είναι ότι κλείσαμε σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο με μικρή διάρκεια. Δεν ξέραμε κι εμείς το μέγεθος της επιτυχίας, αν το ξέραμε θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα. Αν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής δεν ξεκινάει η δομή.

Είμαστε στεναχωρημένοι και χαρούμενοι. Το μεγάλο ποσοστό του κόσμου ρωτάει ποιος το έκανε, για τον έρημο τον Στεφανή δεν συζητάει κανείς. Ο κόσμος έχει φόρτιση να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος και ξεχνάει το κομμάτι του φόνου. Βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά, ούτε υπερβολικά, ούτε και μη».

Όσο για τη Βασιλική είπε: «Σύμφωνα με τη βιβλίο θα εγκαταλείψει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε για τη δεύτερη σεζόν. Αν συνεχιστεί η αγάπη του κόσμου θα αποφασίσει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι. Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλον. Ο Αστέρης με την Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ