«Άγριες μέλισσες» – Ζουμερές αποκαλύψεις στην «Espresso» από ηθοποιούς και συντελεστές

Στην υγειά της νέας εποχής στο Διαφάνι

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες» στον αέρα του ΑΝΤ1 και οι πρωταγωνιστές, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους πίσω από τις κάμερες, αποκάλυψαν πράγματα και θαύματα στην «Εspresso», στο παρασκήνιο της πριβέ προβολής του πρώτου επεισοδίου της παραγωγής, που έγινε σε στενό κύκλο δημοσιογράφων τo βράδυ της Κυριακής στο θερινό σινεμά Ελληνίς των Αμπελοκήπων.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στις 10 το βράδυ, αν και η πρόσκληση ήταν για τις 8.30, καθώς η χαρά των συντελεστών ήταν μεγάλη, και οι αγκαλιές και οι συζητήσεις, τα γέλια και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, ακόμη και με μάσκες.

Ολοι έδωσαν το «παρών» τους! Κακούρης, Κίτσου, Γκοτσόπουλος, Χειλάκης, Ροϊλός, Τρίγγου, Ορκόπουλος, Σαββιδάκης, Παπασπηλιόπουλος, Κουρής, Πλαΐνης, Γεροντιδάκης, Πετεβή, Παπαθωμά, όλο το Διαφάνι ήταν εκεί, μαζί με ανθρώπους που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους και πίσω από τις κάμερες, όπως οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος!

Η «Espresso» που ήταν εκεί συνομίλησε με κατοίκους του Διαφανίου (που έχει αποκτήσει πια περίπτερο, αλλά και κατάστημα ηλεκτρικών ειδών) και έβγαλε ειδήσεις!

Καλό Μάιο

Στο τέλος της προβολής, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι, αντίθετα με αυτό που είχαν ανακοινώσει αρχικά, η σειρά δεν θα τελειώσει τα Χριστούγεννα, αλλά θα πάει κανονικά μέχρι τον επόμενο Μάιο.

Μάλιστα, ο εξαιρετικός παραγωγός άφησε να εννοηθεί ότι το σίριαλ, ανάλογα με την τηλεθέαση, μπορεί να συνεχιστεί… και να σκάσει και τέταρτος κύκλος! Εκτός των άλλων, ο κύριος Καραγιάννης εξομολογήθηκε στην «Espresso» ότι η εταιρία παραγωγής δεν κερδίζει χρήματα, αλλά τα πάντα γίνονται από το μεράκι που έχει για τη σειρά!

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε ότι στα χέρια του έχει πάρει μέχρι στιγμής τα σενάρια 30 επεισοδίων και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Μάλιστα, τόνισε ότι στον νέο κύκλο όλοι οι ήρωες είναι απέναντι στη χούντα και οι σεναριογράφοι συμβουλεύονται έναν ιστορικό, ώστε να γράφουν τα σενάρια με πολλή και ιδιαίτερη προσοχή.

Επίσης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο κουρέας του χωριού, ανέφερε στην «Espresso»: «O Προκόπης είναι από τους πρώτους που λόγω της χούντας θα προσπαθήσει να ξεφύγει στα βουνά! Ομως, θα τον πιάσουν και θα τον στείλουν στη Λέρο με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη. Αυτοί οι τρεις θα ζήσουν μεγάλα βασανιστήρια και θα γίνουν ένα. Ολοι οι ηθοποιοί έχουμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον τρίτο κύκλο των “Μελισσών” και θέλουμε να κάνουμε τους σεναριογράφους μας και τους σκηνοθέτες μας υπερήφανους. Για μένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης ως Ακύλας, ο άνθρωπος της χούντας, θα γράψει Ιστορία στην ελληνική τηλεόραση».

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος επισήμανε ότι οι «Αγριες μέλισσες»… εξακολουθούν να είναι οι «Αγριες μέλισσες» που αγαπήσαμε. Γεμάτες με έρωτες, συγκρούσεις και πάθη, πέρα από την επταετία. Απλά η επταετία τα κάνει όλα λίγο πιο δύσκολα, οπότε όλες οι σχέσεις γίνονται επίσης λίγο πιο δύσκολες.

Εξορία

Υπάρχει η έννοια της εξορίας, η έννοια της βίας, η έννοια των μυστικών. Δεν ξέρεις ο διπλανός σου τι ακριβώς κάνει και δεν ξέρεις ποιος είναι. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε και ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, που, όταν τον πλησιάσαμε, μας μίλησε και για τον ρόλο του δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «Τhe 2night show»: «Θα κάνω ό,τι και ο Γρηγόρης. Θα είμαι δημοσιογράφος. Θα έχω γραφείο, αλλά όχι όσο του Γρηγόρη, τεράστιο, ας πούμε θα έχω μεσαίο» και συνέχισε, λέγοντας ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τον αγαπημένο του ήρωα, τον Σούπερμαν!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.