Υρώ Μανέ για το Φιλιππίδη και το Λιγνάδη – «Λυπάμαι που έφτασαν σε αυτήν την κατάντια»

«Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν χτίσει αυτό το οικοδόμημα, βρίσκονταν σε ισχυρές θέσεις και εξαρτιούνταν άνθρωποι από αυτούς»

Η Υρώ Μανέ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Γι’ αυτό προσπαθούμε να οργανώσουμε τον κώδικα δεοντολογίας στο ΔΣ του Εθνικού για να μπορέσουμε να περιφρουρήσουμε τον εργασιακό μας χώρο από τις παθογένειες και τις συμπεριφορές που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους από τη μεριά των εξουσιαστών. Μας δίνεται η αφορμή να αλλάξει το σκηνικό γενικότερα και να συμπεριλάβει όλη την κοινωνία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε υποθάλψει και εμείς οι ίδιοι τέτοιες συμπεριφορές με τη νοοτροπία ότι όποιος είχε μια “παραξενιά”, απαξιωτικό τρόπο που σε άλλη περίπτωση θα έχριζε ψυχιατρικής παρακολούθησης κάπου τον έχουμε αποδεχτεί γιατί ζούμε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα.

Αυτό αφήνει περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές και βρίθουν στον χώρο μας. Τώρα απλώς ξεχείλισε το ποτήρι. Το θέμα δεν είναι να φοβηθείς αλλά να έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου, να δεις τα λάθη σου, να τα ερευνήσεις και να δεις τα ερέβη της ψυχής σου, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αυτό είναι το δια ταύτα».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε πέσει θύμα μιας παρενόχλησης εκείνη έμμεσα το παραδέχτηκε αλλά δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θέλω αν ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Είχα την τύχη και τη δυναμική να αντιμετωπίσω όπως έπρεπε ό,τι μου έτυχε» είπε για το αν έχει αντιμετωπίσει κακές συμπεριφορές η ίδια.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκίνησαν μαζί στη Δραματική Σχολή και συνεργάστηκαν μια φορά στον κινηματογράφο. «Με τον Πέτρο ήμασταν συμμαθητές στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και έκανε τις επιλογές του».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν χτίσει αυτό το οικοδόμημα, βρίσκονταν σε ισχυρές θέσεις και εξαρτιούνταν άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτήν την κατάντια και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια. Όμως πραγματικά λυπάμαι κυρίως για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές και όχι μόνο γιατί ο βιασμός δεν είναι συμπεριφορά».

https://vimeo.com/631856091

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.