Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Έξω φρενών ο Λιάγκας – «Θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά, έλεος. Ανήθικοι είναι αυτοί…»

«Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε μια τελεία. Έλεος»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την «επίθεση» που δέχτηκε από τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο στα social media ξέσπασε on air.

Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα και λίγες ώρες αργότερα η ηθοποιός ξέσπασε κατά του παρουσιαστή με σχόλιό της στο facebook. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης τα είπε έξω από τα δόντια.

«Μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά γιατί έλεγα πως κάνω μια δουλειά, λέμε τη γνώμη μας και κρινόμαστε καθημερινά.

Όμως το έχω πάρει αλλιώς και από σήμερα να σας πω, πως θα αλλάξω γιατί έχω δυο παιδιά και στους μόνο που έχω να λογοδοτήσω είναι οι γιοι μου και επειδή είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν. Θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους. Δεν επιτρέπω σε κανέναν, είτε λέγεται Παπαθωμά, ή δουλεύει οπουδήποτε, όταν κάνω με ήθος αυτή τη δουλειά, έχω κάνει και δύο, τρία λάθη για τα οποία έχω απολογηθεί και έχω ζητήσει συγγνώμη να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του. Και θα εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει. Τον κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον καλούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδέψαμε ποτέ γιατί δεν του κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, που πραγματικά αν είσαι ανήθικος μπορεί να κάνεις μοντάζ. Επειδή είμαι της άποψης ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται, φωνάξαμε εδώ τον κύριο Πετράκο.

Του δώσαμε περισσότερο χρόνο από ότι δώσαμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι πρωθυπουργός και διεκδικούσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τη τελευταία του συνέντευξη την είχε δώσει εδώ σε εμάς και του είχαμε δώσει 16 λεπτά. Χθες μετρημένος χρόνος στον κύριο Πετράκο ήταν 21 λεπτά. Δε μίλησα γιατί τις πρώτες ερωτήσεις ήθελε να τις κάνει η Φαίη και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Δε νομίζω πως υπάρχει εκπομπή να του δίνει 12 λεπτά χωρίς να μιλήσει κανένας. Αν σε αυτά τα λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος με αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα. Από κει πέρα επειδή εδώ μέσα δουλεύουμε 30 άνθρωποι, ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά εκατό φορές.

Με κοίταγε στα μάτια και μου έλεγε ευχαριστώ και μετά βγήκε και το παίζει…δε ξέρω τι το παίζει και λέει ότι ήρθε στο άνδρο της ακολασίας και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε και ανήθικοι. Τελικά ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή όχι. Του δώσαμε το δικαίωμα και δεν τιμά την πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε επί 20 λεπτά να λέει τη γνώμη του χωρίς αντίλογο. Δηλαδή τι περίμενε ότι θα ερχόταν εδώ 20 λεπτά και δεν θα πούμε κουβέντα, δεν θα κάνουμε ερωτήσεις; Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε μια τελεία. Έλεος».

https://vimeo.com/636020377

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...