Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ο Πάνος Βλάχος Δον Ζουάν σε όλη την Ελλάδα

Έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα, η παράσταση «Δον Ζουάν», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, σε σκηνοθεσία τ

Ο ντράμερ Λοβέρδος σε ρυθμούς Ν.Δ.

Η μπάντα Δεύτερη Ευκαιρία του Ανδρέα Λοβέρδου έπαιξε ντραμς στο καταληκτικό δείπνο της Συνόδου των Πρυτάνεων που έγινε στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Ζήνα Κουτσελίνη: Πόζαρε αγκαλιά με τον σύζυγό της με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Η Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της και την κόρη τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους παρέα με φίλους στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο στο εξοχικό της μαζί με την οικογένειά της.

Νίκος Υποφάντης – Η μάχη του γιου του με τον καρκίνο και η στήριξη της Γεννηματά

«Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Υποφάντης στο twitter αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του γιου του και στη στήριξη που είχε από τη Φώφη Γεννηματά.

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό, παλιό, νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε στο twitter.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη Φώφη Γεννηματά. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Ερχόμενη με τον γιατρό επικεφαλής με είδε. Ζήτησε να φύγουν οι γιατροί και οι υπόλοιποι, φόρεσε τη μάσκα της, μπήκε στο δωμάτιο, έδωσε ένα δώρο στο παιδί, βγήκε και ήρθε και αγκάλιασε και εμένα και τη σύζυγό μου. Μας είπε ότι “όλα θα πάνε καλά, εγώ ξέρω, να με εμπιστεύεστε”. Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη.  Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, αγωνίστρια, δε ήθελε να το βάλει κάτω, αν και γνώριζε πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Είναι τεράστια η θλίψη για το χαμό της. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα λιγότερο για έναν άνθρωπο που το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε με αξιοπρέπεια, ήθος και έδινε κουράγιο για τους υπόλοιπους. Εγώ θέλω να της πω εκεί που είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Θέλω να πω στα παιδιά της, να είναι δυνατά, να έχουν κουράγιο, να τους συνοδεύει πάντα η μνήμη της μητέρας τους. Να τη σκέφτονται συνεχώς να την έχουν μαζί τους, να την έχουν δίπλα τους».

https://vimeo.com/639424640

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Χολυγουντιανός σταρ έκανε βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας

Eνας πολυβραβευμένος ηθοποιός στα στενά της Πλάκας!
spot_img
spot_img