«The Bachelor» – Ένα ραντεβού που θα φέρει δάκρυα συγκίνησης

Συγκίνηση, φλερτ και αγκαλιές στο αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor».

O Αλέξης φτάνει στη βίλα να ανακοινώσει το επόμενο ραντεβού, παρατηρώντας όμως άκεφη την Γιώτα της ζητάει να μιλήσουν. Η Γιώτα του εξομολογείται ότι της λείπει και δεν αντέχει άλλο. Εκείνος της υπενθυμίζει ότι στη βίλα υπάρχουν ακόμη 11 κοπέλες και ότι είναι αδύνατο να αφιερώσει όλο τον χρόνο του σε αυτήν.

Δεν είναι σωστό ούτε για τις υπόλοιπες κοπέλες αλλά ούτε και για εκείνον. Το ομαδικό ραντεβού θα ταξιδέψει τις κοπέλες πίσω στην παιδική τους ηλικία και θα τους γεμίσει δάκρυα συγκίνησης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.