Αλίνα Κωτσοβούλου για «Σασμό» – «Ξεκινούν πολλές περιπέτειες για τη Θοδώρα»

Τελικά ο γιατρός είναι γιος του Βρουλάκη;

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά «Σασμός». Η τηλεοπτική Άννα έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς.

«Και εμείς το βλέπουμε κάθε μέρα που ξέρουμε τι θα γίνει», είπε αρχικά. Θα μάθει ο γιατρός κάτι για το παρελθόν της μητέρας του; Τελικά είναι γιος του Βρουλάκη; «Εμείς ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει, η οικογένεια Αγγελάκη ακόμα δεν το ξέρει. Επειδή όλοι έχουμε μυστικά στο χωριό όπως φαίνεται σιγά σιγά και έχουν ένα παρελθόν δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο γιατρός. Όσο για την Ανθούλα ούτε για εκείνη έχουμε ανακαλύψει ακόμα κάτι. Ο γιατρός είναι σίγουρος πια και προς τα εκεί πορεύεται αλλά η Άννα δε ξέρει κάτι και στις συζητήσεις προσπαθεί να καλύψει κάποια πράγματα αλλά και εκείνη δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται. Η Καλλιόπη δεν έχει αποκαλύψει τίνος ήταν το παιδί αλλά ήταν θέμα ζωής και θανάτου για να φερθεί τόσο ακραία. Δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά ακολουθεί το νόμο της Κρήτης που ίσχυε τότε, τους ηθικούς κώδικες τους δικούς τους».

Τι θα γίνει με τα παιδιά της «Άννας»;

«Η κόρη μου η Θοδώρα έχει πολλά να περάσει και ξεκινάει απόψε μια περιπέτεια για εκείνη και σε αυτή τη περίπτωση θα φανεί η διαφορά απόψεων για πρώτη φορά των γονιών της. Η Θοδώρα θα περάσει πολλές περιπέτειες και τώρα και αργότερα.

Ο Μανώλης είναι τόσο υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός. Θα παραμείνει έτσι. Πέρα από το ξέσπασμα που έπιασε την αδελφή του από το λαιμό που ήταν υπέρβαση για εκείνον παραμένει ίδιος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ