Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της Κουτσελίνη – «Μπορεί να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι…»

Χαμός στο πλατό της εκπομπής

Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε αναφορά στην υπόθεση εξαφάνισης Γιώργου Καραμιχαηλίδη που εξαφανίστηκε στην Αλόννησο τον Αύγουστο του 2016. Όπως έδειξαν οι έρευνες το μοιραίο βράδυ ο 30χρονος καβγάδισε με δύο ψαράδες καθώς εκείνος προσπάθησε να λύσει μεγάλο αλιευτικό σκάφος για να κάνει βόλτα.

Μόλις τον είδαν οι ψαράδες φέρεται ο νεαρός να έπεσε στη θάλασσα και από τότε τα ίχνη του αγνοούνται. Οι δύο ψαράδες κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για έκθεση ζωής σε κίνδυνο με δόλο και πρόθεση από κοινού.

Στην εκπομπή ζήτησε να παρέμβει ο δικηγόρος των ψαράδων, Αντώνης Κατσάς. «Όταν θα τελειώσει αυτή η δίκη, ελπίζω να έχετε την ευθιξία, όχι να ζητήσετε συγγνώμη δεν έχω τέτοια απαίτηση, είναι τραβηγμένη απαίτηση, αν μη τι άλλο να πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι. Τέτοιου είδους εκπομπές υποβιβάζουν την αισθητική. Αν ήξερα ότι μου παίρνουν συνέντευξη γι αυτή την εκπομπή δεν θα έβγαινα».

Με τον Πέτρο Κουσουλό να φωνάζει έξαλλος: «Τι λέτε κύριε Κατσά; Δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια πράγματα;»

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε με ήρεμο ύφος στον δικηγόρο: «Επειδή εγώ είμαι η παρουσιάστρια, ταπεινά σας συστήνομαι και θέλω να σας πως με το σθένος της ψυχής μου και της καρδιάς μου μπορεί η δική μου διαδρομή να είναι πολύ ταπεινή, να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ».

https://vimeo.com/644746257

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα