Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2025

Φλοίσβος αμαρτίας με πρωταθλητή της κωπηλασίας

Στα πράσα πιάστηκε ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Η.Ε. (πολύ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να...

Δίωξη για βιασμό των παιδιών και στη σύζυγο του κτήνους της Βουλής

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού...

Το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ πριν και κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Mε την αντίστροφη μέτρηση για την ορκωμοσία του Ντόναλντ...

Έξαλλη η Σκορδά – «Του είπα ότι θα του σπάσω το κινητό, είχε βλέμμα χυδαίο»

Με ποιον καβγάδισε;

Με αφορμή τον καβγά της Μαίρης Συνατσάκη με περαστικό που τη βιντεοσκοπούσε και το σχόλιο του Κώστα Τσουρού η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκαν ανάλογα περιστατικά που της συνέβησαν.

«Μου έχει συμβεί και δεν έχω αντιδράσει με τον πιο ευγενικό τρόπο. Δεν με τιμά καθόλου αυτό που θα πω, δεν έχω αντιδράσει σωστά. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που με καταγράφει και έχει ένα βλέμμα που κατά τη δική μου γνώμη εκείνη την ώρα μου κάνει ότι είναι πολύ γλοιώδες και χυδαίο και αισθάνομαι ότι δεν θέλω, του είπα “τώρα θα στο σπάσω”. Δεν θέλω να πω τι άλλο έγινε μετά. Δεν αντέδρασα σωστά με ψυχραιμία, αλλά δε μπορώ να κάνω κριτική τώρα στη Συνατσάκη ή κριτική στον Κώστα. Ζούμε μέσα στο κινητό πια και κάνουμε δικό μας τον άλλο τον άσχετο που περνάει στον δρόμο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Όταν μου είχε συμβεί, πήγα στον άνθρωπο και του είπα “με καταγράφεις με το κινητό σου; Γιατί σε βλέπω τόση ώρα με καταγράφεις” και μου απάντησε όχι και του είπα “μη δω πουθενά φωτογραφίες”. Δεν τόλμησα να του πω να δω το κινητό του».

https://vimeo.com/645207466

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mέλπω Ζαρόκωστα έγινε μοντέλο στον φακό του Πώρου

Είναι ίσως το γηραιότερο μοντέλο φωτογράφου στην Ελλάδα και...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων του Πατίτσα

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

«Με θέλει μόνο για σεξ»

Απευθύνομαι, Σούζη, σε εσένα για ένα θέμα ερωτικό. Πρώτον,...