Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις...

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

«Idols» – Απόψε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γρηγόρης Βαλτινός: «Δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Δεν χάρηκε πολλά. Θα είχε και εκείνη τις σκοτεινές πλευρές της».

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής στη σειρά ντοκιμαντέρ Idols, κάθε Παρασκευή στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε το Β’ Μέρος από το αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, η καλλιτεχνική της πορεία, οι δεκάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, η τεράστια καριέρα. Μεγάλη θεατρίνα πάνω στη σκηνή, παλληκάρι κάτω από αυτήν. Λένε ότι το star system είναι αυτό που γεννά τους stars. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όμως αυτή που γέννησε το star system στην Ελλάδα. Η οικογένειά της, η σχέση της με τη μητέρα της, τους αδερφούς τους, τους φίλους και συνεργάτες της. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η χαρά της μητρότητας, η αγάπη της στο γιο της, οι άντρες της ζωής της και το δύσκολο τέλος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος επισημαίνει πως «ήξερε τι έλειπε από την αγορά και είπε ότι αυτό θα κάνει. Βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί. Η διαδρομή της θα έπρεπε να διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Τέχνης».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τονίζει ότι «έθεσε το πλαίσιο για καλύτερες αμοιβές των ηθοποιών. Πρωτοπόρα σε ότι κι αν έκανε. Ο τέλειος επαγγελματίας. Κανείς δεν ήθελε να είναι μπροστά όταν κάτι δεν πήγαινε καλά στις πρόβες. Με τη μάνα μου ήμουν μέσα σε μια φούσκα ασφαλείας. Η Αλίκη, σ’ έφερνε κοντά με το χαμόγελό της.»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Ήθελε να σε σηκώσει και να σε φέρει στο φως. Μαζί της. Μεγάλη γενναιοδωρία».

Γρηγόρης Βαλτινός: «Δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Δεν χάρηκε πολλά. Θα είχε και εκείνη τις σκοτεινές πλευρές της». 

Η ίδια έλεγε «ότι πάντοτε ήμουν ένα ανένταχτο κοριτσάκι. Ερχόμουν από αλλού. Δεν θέλησα να ζω με τα τραύματα του παρελθόντος. Θέλησα να φτιάξω μαγικό κόσμο».

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής

IDOLS – Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.







Μποζουκια Αθηνα