Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η ενόχληση της Σκορδά με την «επίθεση» του αδελφού του Λιγνάδη και η απάντησή της

«Γιατί να προβάλουμε το απόσπασμα αυτής της επιστολής; Έχει μία θέση σε ένα περιβάλλον εργασιακό που ο λόγος του αξίζει μίας προβολής;»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» όταν ενημερώθηκε για την επιστολή του Γιάννη Λιγνάδη κατά του Σωτήρη Χατζάκη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Γιατί να προβάλουμε το απόσπασμα αυτής της επιστολής; Υπό ποια θέση; Έχει μία θέση σε ένα περιβάλλον εργασιακό που ο λόγος του αξίζει μίας προβολής; Ο αδερφός του Λιγνάδη τι είναι ο αδερφός του Λιγνάδη;».

Μάλιστα σε ένα σημείο της επιστολής ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη ρίχνει τα βέλη του στην παρουσιάστρια και στην εκπομπή.

«Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο «ορνιθώνα» (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) «εσκοροδισμένης κουτόρνιθας», η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη «δικαιωματίστρια» και σταυροφόρο του νεόκοπου «μιτουισμού», τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το «μιτουικό» μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)».

https://vimeo.com/652815365

Με τη Φαίη Σκορδά να απαντάει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…» και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Εγώ οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Ποτέ! Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία. Αν ήθελα να το πάρω σε ένα προσωπικό επίπεδο πάνω μου, τότε που έκανα αυτές τις συνεντεύξεις, μετά ανέβαζα αυτά που έπρεπε να ανεβάζω. Αν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, έγραψαν τότε κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι κριτικές που θα μπορούσα να τις κάνω repost. Δεν το έκανα από σεβασμό. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Εκείνη την περίοδο έτυχε να κάνω κάποια τηλεφωνήματα σε προσωπικό επίπεδο που πραγματικά με επηρέασαν, όπως μίλησα με μία κυρία που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με ένα από αυτά τα πρόσωπα (που κατηγορούνται) και είχα ακούσει φοβερά πράγματα».

https://vimeo.com/652814899

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...