Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Έξαλλος ο Κανάκης απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη

«Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί; Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Κανάκης κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μετά το σχόλιο που έκανε για τους «Ράδιο Αρβύλα» συγκρίνοντας τον Κανάκη με τη Λίνα Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα των «Ράδιο Αρβύλα» στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού. Λες που ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου. Ότι είναι διαφορετικοί οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθύνη, ευθιξία και βάρος κι ότι είναι τελείως στα χέρια τους από μια οποιαδήποτε εκπομπή, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί… Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού κι η κυρία Μενδώνη κρυβόταν ενώ εμείς είμαστε εδώ, μια τηλεοπτική εκπομπή. Αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Κανάκης για τους «Ράδιο Αρβύλα» – «Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα στον αέρα είναι…»

Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης. Εσείς που έχετε την εξουσία, πως επιτρέπετε να λειτουργούν sites πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί; Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Κανάκης – «Δεν διαπραγματευόμαστε την εντιμότητά μας»

https://vimeo.com/656917745

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα