Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, 2025

Από Βιετνάμ… Λάος ο Μουτσινάς και ξανά στην εκπομπή στις 30 Ιανουαρίου

Συνεχίζει τις μίνι διακοπές του στη νοτιοανατολική Ασία ο...

Ελάχιστα άτομα στο τρισάγιο για τον τέως βασιλιά από τους Ντε Γκρες...

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου τελέστηκε σε κλίμα...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων...

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου Ελένη Μπάδα είναι η φετινή «βασίλισσα» της Πάτρας

Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο που είχε από...

Ξέσπασε ο Κανάκης – «Δεν διαπραγματευόμαστε την εντιμότητά μας»

«Μπορεί εμείς να ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μάζευαν μετά εμένα μέσα γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα;»

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του βγήκαν κανονικά το βράδυ της Τρίτης με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο παρουσιαστής απάντησε σε όσους τον ήθελαν να ήξερε για τη καταγγελία στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και να μην είχε κάνει κάτι μέχρι σήμερα.

«Υπάρχει εκεί έξω ένας κανονικός άνθρωπος, πέρα από τους στρατευμένους κι από αυτούς που διψούν για αίμα κι η ζωή του θα αποκτήσει νόημα… που πιστεύει ότι γνωρίζαμε; Πρώτα από όλα μας στενοχωρεί γιατί θα θέλαμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι τέτοιες καταστάσεις μας εξοργίζουν. Εγώ έχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από την άλλη όμως το καταλαβαίνουμε γιατί και εμάς μας συγκλόνισε όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα των «Ράδιο Αρβύλα» στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι είμαστε τόσο ανόητοι; Τόσο υποκριτές; Που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω και αυτός να είναι δίπλα μου; Αν υπάρχει και ένας που το πιστεύει, φοβάμαι ότι δεν είναι γονιός, γιατί όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και μεγαλώνεις παιδιά, σκέφτεσαι κατευθείαν τι θα έκανες αν αυτό συνέβαινε στο παιδί σου. Μπορεί εμείς να ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύαν μετά εμένα μέσα γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα;».

https://vimeo.com/656903390

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξοδος για in love ζευγάρια

Λαμπερά ζευγάρια τράβηξαν τα φλας στο ανανεωμένο Lux Stage...