Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Γεωργακόπουλος – Τσούνης: Ο Κορλεόνε του «Σασμού« και ο «Δαλιανίδης» του Διαφανίου

Νέο έτος, νέες αφίξεις στα δύο σίριαλ που κονταροχτυπιούνται! Από τη μία στον «Σασμό» εισβάλλει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ως άνθρωπος του υποκόσμου και από την άλλη στις «Άγριες μέλισσες» ο Σόλων Τσούνης ως σκηνοθέτης!

Απόψε, λοιπόν, στον «Σασμό», στον Αlpha, οι τηλεθεατές θα δουν ένα νέο πρόσωπο, που θα παίξει στη συνέχεια καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο θεατρικός ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα υποδυθεί τον ισοβίτη Βλάση που ζητάει από τη δικηγόρο Στέλλα να τον επισκεφθεί στη φυλακή για να αναλάβει την υπόθεση ενός ξαδέλφου του. O Βλάσης Καραπάνος είναι αφεντικό του υποκόσμου, με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Βίαιος, σκληρός, αδίστακτος, με στιλ αλλά και με μια βαθιά αίσθηση του δικαίου. Το δίκαιο, όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται, το ορίζει και το εφαρμόζει.

«Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος! Τρία σε ένα, για να αποφεύγουμε τη γραφειοκρατία, τα λάθη και τις καθυστερήσεις» είναι το μότο της σκληρής ζωής του. Στη φυλακή ελέγχει μια ομάδα σκληρών κρατουμένων, αλλά και τον διευθυντή της φυλακής, ενώ από το τηλέφωνο ελέγχει και διοικεί μέσω των ανθρώπων του όλη τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου.

Το μεγάλο τραύμα του είναι η απόρριψη από τον γιο του, ο οποίος, υπό την επιρροή της μητέρας του, της πρώην γυναίκας του, τον έχει απαρνηθεί, αρνείται να τον δει, να πάρει οτιδήποτε από εκείνον, ακόμη και το επίθετό του!

Φ1 Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Νέα πρόσωπα δεν έχουμε μόνο στην Κρήτη αλλά και στον θεσσαλικό κάμπο, μια και ο Σόλων Τσούνης θα μπει στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 για να κλέψει την καρδιά της Δρόσως! Όπως έχουμε παρακολουθήσει στα προηγούμενα επεισόδια, η Δρόσω έχει μαγευτεί από το θέατρο και μάλιστα πολλοί τής λένε πως πρέπει να ασχοληθεί με αυτό. Έτσι, λοιπόν, η ερμηνεία και το τραγούδι της κέρδισαν έναν γνωστό σκηνοθέτη, τον Δάκη, που της προτείνει να γίνει πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του. Τον ήρωα αυτόν θα ενσαρκώσει ο Τσούνης, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στο «Σόι σου», ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στο αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», στην ΕΡΤ1.

5289 SOLON TSOYNIS 21102017

Βεντέτα με άρωμα Πυξ Λαξ

Το σάουντρακ του «Σασμού» μετρά ήδη τέσσερα τραγούδια, τα οποία ερμηνεύουν ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα. Όλα τους ξεχωριστά -μέχρι και ο Νίκος Ξυλούρης στο τραγούδι των τίτλων- και απόλυτα δεμένα με τα πρόσωπα και τις εξελίξεις, γράφουν ήδη τη δική τους διαδρομή. Τα περισσότερα είναι σε στίχους Νίκου Τερζή. Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της σειράς, με τίτλο «Πονάς», με κοινωνικό πρόσημο αυτή τη φορά, εμπνευσμένο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ημερών, αλλά και τη βία που μας περιβάλλει. Η μουσική είναι του Νίκου Τερζή, οι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα και το τραγούδι ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας. Έτσι, για να έχουμε και λίγο άρωμα από Πυξ Λαξ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...