«Σασμός»: Ο Αστέρης οργισμένος ζητάει από την Αργυρώ να χωρίσουν

Η Μαρίνα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» παίρνει τηλέφωνο τον Αντώνη να τον ρωτήσει εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ο αστυνομικός κρυφακούει τη κουβέντα τους.

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά.

Ο Πέτρος φεύγει για Ηράκλειο για να συναντήσει τη Σεμίνα, όπου τον περιμένει μια έκπληξη που θα τον γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν… Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ και της ζητάει εξηγήσεις, της ζητάει να μάθει το λόγο που του είπε ψέματα. Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.