Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025

«Ο Τιμωρός»: Εφιάλτες από τα παλιά βασανίζουν τον Μάρκο και χάνει τον...

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ανακοινώνει στην Έλλη την...

Η Allwyn ανακοίνωσε τη νέα επίσημη συνεργασία της με τη Formula 1...

ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΕΛΒΕΤΙΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 – Η Allwyn, κορυφαία πολυεθνική εταιρεία...

Υπόκλιση των φιλάθλων στον πρόεδρο των ΗΠΑ στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου

Ντόναλντ Τραμπ - Τέιλορ Σουίφτ, σημειώσατε «1». Αυτό είναι...

Η Κουτσελίνη έριξε βόμβα για comeback της Μενεγάκη στην TV

Και όμως, επιστρέφει! Αίσθηση προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η...

Τέλος η ΕΡΤ για την Κατρίτση; Πάει στο Open;

Σε όλα ανοιχτή η Έλενα Κατρίτση!

Η δημοσιογράφος Έλενα Κατρίτσησύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021 είχε κάνει γνωστό στους υπευθύνους της ΕΡΤ πως δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της «Προσωπικά» μετά τα 16 φετινά επεισόδια, η μετάδοση των οποίων ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα!

Αν και το… διαζύγιο, όπως ακούγεται, είναι βελούδινο, όσον αφορά δύο σημεία υπήρχε ενόχληση από την πλευρά της έμπειρης δημοσιογράφου. Το πρώτο έχει να κάνει με τις συνεχείς μετακινήσεις της εκπομπής της, καθώς δεν είχε σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές της, και το δεύτερο αφορούσε το μπάτζετ της εκπομπής, το οποίο συνεχώς έπεφτε και μαζί του έπεφτε και η ποιότητα της παραγωγής.

elena katritsi open ekpompi

Είναι γνωστό πως πλέον στην κρατική τηλεόραση είναι πολύ μετρημένα τα κουκιά στα οικονομικά και υπάρχει ένα σχετικό νοικοκύρεμα για να μπορούν να βρεθούν χρήματα για τη δημιουργία τηλεοπτικών σειρών. Έτσι έπεσε, όπως λέγεται, μαχαίρι και στα χρήματα της εκπομπής «Προσωπικά».

elena katritsi open ekpompi Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνει η εξίσωση… Open! Φήμες θέλουν την Ελενα Κατρίτση να βολιδοσκοπείται από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για την αξιοποίησή της στον ενημερωτικό τομέα. Μετά τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη φαίνεται πως το Open διεκδικεί και την όμορφη Ελενα, αποδεικνύοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί δεξαμενή δημοσιογράφων για τον σταθμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Ιγγλέζου και Ράλλη βάζουν τα κάλλη τους μπροστά για τον απειλητικό εγκέλαδο

Την ώρα που οι κάτοικοι της Σαντορίνης ελπίζουν να...

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για δύο σκευάσματα

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων στους καταναλωτές,...