Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Τι έχουν στα σκαριά τρία κανάλια για τη σεζόν που «τρέχει»

Τalent shows, φάρσες και μουσικά παιχνίδια

Χαμός από νέα προγράμματα! Βρισκόμαστε ήδη στα μισά της σεζόν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν ακόμη σχέδια για το τι θα δούμε τους επόμενους μήνες στη μικρή μας οθόνη, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με σκοπό να ρεφάρουν στην τηλεθέαση και τη διαφήμιση με νέο οπτικοακουστικό υλικό!

ANT1

Ενα πρόγραμμα που θα προστεθεί στην εκπνοή της φετινής σεζόν είναι η κωμική παραγωγή «Μάμα-Τσίτα» με τον Μάρκο Σεφερλή. Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο σίριαλ που γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό και βασίζεται σε βρετανικό φορμάτ του BBC.

markos seferlis real 134410271 742819313286157 856312774921567657 n

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο της μαμάς, ενώ θα βρίσκεται σε μια διαρκή φάση μεταμφίεσης. Μαζί του θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος θα αλλάξει κι εκείνος φύλο για τις ανάγκες της σειράς, καθώς θα υποδυθεί την κόρη του Μάρκου. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να βγει το πρόγραμμα στον αέρα τον Απρίλιο.

ALPHA

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε ολοκαίνουργια προγράμματα αναμένεται να δούμε στο κανάλι τους επόμενους μήνες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η παρουσιάστρια Εβελίνα Νικόλιζα ήδη έχουν αρχίσει να σκαρώνουν φάρσες εδώ και δύο εβδομάδες, με σκοπό την αναβίωση του ξεκαρδιστικού «Πλάκα κάνεις», που θα ονομάζεται πλέον «Τι φάση…».allages kanalia prosopa

Με επίσημη ανακοίνωση που εστάλη χθες το μεσημέρι από το γραφείο Τύπου του Alpha, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάζει τη μουσική παραγωγή «Chart show», την οποία στο παρελθόν είχε στα χέρια της η Ναταλία Γερμανού. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ για περίπου οκτώ επεισόδια από τα τέλη Φεβρουαρίου.

undefined 273170514 462741882190828 1018723773518425332 n

Στα τέλη Απριλίου η Βανδή θα δώσει τη σκυτάλη στον Νίκο Κοκλώνη με το φορμάτ «All together now» στην ψυχαγωγική βραδινή ζώνη του Σαββάτου. Το τάλεντ σόου περιλαμβάνει κριτική επιτροπή που αριθμεί συνολικά 100 άτομα, ενώ, σύμφωνα με το ξένο φορμάτ, ανάμεσά τους υπάρχει ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ηγείται ως «captain».

f1 2022 02 11T182230.569 1

Ένα άλλο project που επιστρέφει είναι το «Total blackout», που είχαμε δει στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2011-2012 με τη Νάντια Μπουλέ. Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες έχουν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παρουσιαστή που θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι και μόνο φήμες έχουν βγει προς τα έξω για το ποιοι έχουν έως τώρα περάσει από κάστινγκ.   θέλουν πάντως το κανάλι να κατέληξε στον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο!

Αλλά και στη μυθοπλασία συνεχίζει να επενδύει το κανάλι. Έτσι, ετοιμάζει κάτι αρκετά πρωτοποριακό, καθώς θα δούμε πρώτη φορά να αναβιώνουν αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία και θεωρούνται κλασικά. Η σειρά θα ονομάζεται «Νεοκλασικά». Μερικά από αυτά τα έργα είναι τα «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Η βίλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» κ.ά.

ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Νέου Φαλήρου μετά το «The Voice» θα βγάλει στον αέρα το μουσικό παιχνίδι «Masked Singer». Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αναμένεται η πρεμιέρα του, με βασικό στόχο αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί -καθώς είχε συνεχείς αναβολές τα δύο τελευταία χρόνια (!)- την πρώτη Απριλίου, μέρα συμβολική λόγω του ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του φορμάτ.allages kanalia prosopa

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers. Οι συμμετέχοντες τραγουδούν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φαβορί για την κριτική επιτροπή είναι η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...