Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Σασμός»: Ο Μαθιός γλιτώνει από τους Βρουλάκηδες και ετοιμάζει αντεπίθεση

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».

Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα έχει πάει μαζί με τον Μανώλη να κάνει την έκτρωση και την περιμένει ο Γιώργος, ο οποίος την παρακαλεί να μην προχωρήσει στην επιλογή της και να δώσει μία ευκαιρία στο παιδί.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Πρωτόπαππα: Τούρτα έκπληξη στα γυρίσματα του «Σασμού»

Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της.

Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο.

Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Ο Αντώνης ρωτάει τη Μαρίνα, εάν έχει νέα από τα ξαδέλφια της και την ενημερώνει ότι τους βρήκε, τους μίλησε κι έφυγαν. Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.





Μποζουκια Αθηνα