Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

«Η γη της ελιάς»: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τη ζωή της Αναστασίας

Απρόσμενες εξελίξεις, εντάσεις και αποκαλύψεις που θα ταράξουν τις ζωές των ηρώων  έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

i gi tis elias 10

Τι θα δούμε από την Κυριακή 6 έως και την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 21:00…

Επεισόδιο 159 (Κυριακή 6 Μαρτίου)

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για τη Μυρτάλη. Όλα όμως δείχνουν ότι η ψυχική του διαταραχή τον έχει οδηγήσει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Ο Στάθης, μετά από προσπάθεια της Βασιλικής να έρθουν κοντά, τη συναντά. Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και, έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν. Ωστόσο, η Βασιλική εξακολουθεί να παραμένει εκτός της οικογένειάς της. Τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι. Η Αθηνά, τρομοκρατημένη, περιμένει να ξεσπάσει το σκάνδαλο για τη σχέση της με τον Δημήτρη και τώρα μόνο ο Ιάκωβος μπορεί να τη βοηθήσει. Στη Θεσσαλονίκη, ένας νέος έρωτας ξεκινά ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι συγκρατημένη, και τον Νικήτα, που δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του.

i gi tis elias 2

Επεισόδιο 160 (Δευτέρα 7 Μαρτίου)

Η Αθηνά νιώθει εγκλωβισμένη από την παρουσία της μητέρας του Δημήτρη στη Μάνη, καθώς εξακολουθεί να την απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη και, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, διηγείται στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη. Και ο Νικήτας όμως ανυπομονεί να πάει στη Μάνη για να ξαναβρεθούν μαζί. Ο Στάθης μιλά στην Αρετή και τον Στέφανο για την επαφή του με τη Βασιλική και προσπαθεί να τους δείξει τη φωτογραφία του μωρού, όμως για μία ακόμη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση τους.

i gi tis elias 6Η Χάιδω, από την άλλη μεριά, στέκεται με όλη της την ψυχή δίπλα στον γιο και τη νύφη της, προσφέροντας τη βοήθειά της σε όλα τα επίπεδα. Ο Κωνσταντίνος φτιάχνει τα συμβόλαια για το σπίτι και το γράφει στην Ισμήνη, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία στον Λυκούργο. Ο Ιάκωβος δίνει χρήματα στη μητέρα του Δημήτρη για να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Λεωνίδας αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι η Μυρτάλη έχει ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα. Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν μαζί του.

i gi tis elias 4

Επεισόδιο 161 (Τρίτη 8 Μαρτίου)

Ο Στέφανος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Μυρτάλη προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της και το πρώην ζευγάρι συγκρούεται μπροστά σε κόσμο. Ο Ανέστης παίρνει εξιτήριο και ο Δημήτρης προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, αφού πρώτα όμως διώξει τη μητέρα του.

i gi tis elias 3 Ο Ιάκωβος δίνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να φύγει η Κατερίνα από την Μάνη και ενημερώνει την Αθηνά πως πλέον μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Μάνος εξακολουθεί να περνά χρόνο με την Αντιγόνη και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Ισμήνη και ο Λυκούργος τσακώνονται για τα οικονομικά του Κωνσταντίνου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τη ζωή της Αναστασίας.i gi tis elias 5

Επεισόδιο 162α (Τετάρτη 9 Μαρτίου)

Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του. Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.  

i gi tis elias 8

Επεισόδιο 162β (Πέμπτη 10 Μαρτίου)

Η Εύα επιστρέφει στη Μάνη, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένη με τον Στάθη και δεν χάνει την ευκαιρία να του εκφράσει τα συναισθήματά της. Ο Στάθης κάνει εκ νέου κουβέντα με την Αρετή για το διαζύγιο, αλλά εκείνη του ζητά μια μικρή παράταση μέχρι το καλοκαίρι. i gi tis elias 7Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και ενημερώνει τη Μαρία για όσα μεσολάβησαν με την Κατερίνα. Ο Μάνος δανείζει στον Ανέστη χρήματα, αγνοώντας πως με αυτά θα οργανώσει την επίθεση κατά της Μαρίνας. Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα εξώδικο που θα της ταράξει τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...