Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025

Ανω κάτω το αστυνομικό σώμα με τον τρανς ένστολο που υπηρετούσε στη...

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Καίτη Γκρέυ: Διαθήκη (;) σε φάκελο

Εναν μυστηριώδη φάκελο, με άγνωστες λεπτομέρειες που είχε δώσει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το...

«Grand Hotel»: Το ξέσπασμα του Χαραλάμπη στην Κυβέλη για την αδικία της...

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand...

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Ο Ακύλας αυτοκτονεί

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο πρωταγωνιστής του τρίτου κύκλου στις «Άγριες μέλισσες», θα έχει τραγικό τέλος μέσα στην παράνοια και την απελπισία!

Σύμφωνα με τα σπόιλερ, ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες της πολυαγαπημένης σειράς των τηλεθεατών στον ΑΝΤ1 φτάνει στο τέλος του. Ο διαβολικός Μεγαρίτης αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, μην μπορώντας να αντέξει το διαζύγιο της γυναίκας του και τον χωρισμό από τα παιδιά του, καθώς σύσσωμοι θα του γυρίσουν την πλάτη!

Η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει τόσο για την οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη, που έχει δεινοπαθήσει με τον σαδιστή και αυστηρό πάτερ φαμίλια, όσο και για ολόκληρο το ∆ιαφάνι. Ο Ακύλας με τους Αβαντες δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο την περίοδο της χούντας και έχει βασανίσει κόσμο και κοσμάκη για να πετύχει αυτά που θέλει και να πάρει εκδίκηση από τη Σταμίρη για τον θάνατο του αδερφού του Αχιλλέα.

Όμως θα τα χάσει όλα και θα οδηγηθεί στην τρέλα και την αυτοκτονία. Μόλις η κόρη του Κορίνα, η γυναίκα του Ζωή, ο γιος του Λευτέρης και η αδερφή της συζύγου του Αιμιλία τού γυρίσουν την πλάτη και τον βγάλουν από τη ζωή τους, και όταν νιώσει ότι χάνει και την οικονομική και πολιτική του εξουσία, θα φτάσει σε μεγάλο παραλογισμό. Η Ζωή και τα παιδιά τους θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τα χέρια του. Καθένας θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από το χωριό και τη Λάρισα. Μόνο η Κορίνα θα μείνει πίσω, στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, ως η γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός πρωταγωνιστής πήγε πρώτη φορά στην εκπομπή της Μενεγάκη και της ζήτησε το τηλέφωνό της

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Ιγγλέζου και Ράλλη βάζουν τα κάλλη τους μπροστά για τον απειλητικό εγκέλαδο

Την ώρα που οι κάτοικοι της Σαντορίνης ελπίζουν να...