Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Survivor»: Χαμός στο twitter για την αποχώρηση της Παπαδοπούλου

Οργή για το «ξου» στην «Ευρυδικάρα»

«Μια παίκτρια που αναδείχθηκε η έκπληξη του φετινού «Survivor» έφερε μερικούς επικούς πόντους με τρομερές ανατροπές και μας έδειξε τι σημαίνει να είσαι μαχήτρια και να μην τα παρατάς ποτέ».

Το παραπάνω είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες post υποστήριξης για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα οποία αναρτήθηκαν στο twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους από τους δύο συνυποψηφίους της, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς ακούγοντας ότι φεύγει η φίλη της, και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος φαινόταν πεπεισμένος ότι θα έμενε στο παιχνίδι προτού ακόμη ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Αυτή η σιγουριά του, μάλιστα, έγινε αφορμή να εξαγριωθούν ορισμένοι φανατικοί οπαδοί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, αφήνοντας αιχμές για τους ιθύνοντες της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί πως κράτησαν επίτηδες τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να συνεχίσει να κάνει show και να προκαλεί καβγάδες.

Μάλιστα, ανέβασαν στο twitter δικές τους δημοσκοπήσεις, που είχαν διενεργηθεί πριν από το συμβούλιο αποχώρησης της εβδομάδας, στις οποίες η Ευρυδίκη είχε λάβει περισσότερες ψήφους και από τη Βρισηίδα, αλλά και από τον εκκεντρικό beauty expert.

«255 ψήφοι η Ευρυδίκη, ποσοστό να μείνει 40,9%, η Βρισηίδα 39%. Αρα τον Εμμανουήλ με το 21% τον κράτησε ο Ατζούν» συμπέρανε ένας από αυτούς, παραθέτοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Εκρηκτική γυναίκα! Ποτέ δεν το έπαιξε υπερ-παίκτρια, αλλά πάντα μαχόταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, βασίλισσα της ανατροπής άλλωστε! Σίγουρα δεν της άξιζε να φύγει σε αυτήν την ψηφοφορία, ενώ υπήρχε το… παλτό ο Εμμανουήλ» σχολίασε άλλος. «Φέτος έβλεπα το “Survivor” για την Ευρυδίκη που έφτανε στον στόχο και τρέμανε όλες! Τώρα έχασε το ενδιαφέρον του το παιχνίδι. Ευρυδικάρα!» σημείωσε ένας τρίτος.

Για την ιστορία, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε στο «Survivor» την πρώτη μέρα του φετινού κύκλου και κατάφερε να παραμείνει περίπου 3,5 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, έπαιρνε 3.500 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Αγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 50.000 ευρώ.

«Το “Survivor” ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου, ίσως το πιο όμορφο» δήλωσε η ίδια προτού σβήσει τη δάδα της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα