Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

«Survivor»: Το twitter «δίκασε» τη Σοφιάνα που… μπουγέλωσε τον Καραγκούνια

Σε έξαλλη κατάσταση η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια με τον μισθοφόρο

«Όλο το twitter σε σιχαίνεται!» Στο στόχαστρο μιας μεγάλης μερίδας χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένας άγριος καβγάς που είχε η ίδια με τον συμπαίκτη της Τάκη Καραγκούνια στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Οι εντάσεις στο άγριο reality του ΣΚΑΙ και του Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν ξεφύγει τη φετινή σεζόν από κάθε έλεγχο, με συνέπεια οι συμμετέχοντες να προχωρούν συχνά πυκνά σε ακραίες αντιδράσεις. Οπως η Σοφιάνα, η οποία πάνω στον εκνευρισμό της με τον Τάκη τού πέταξε νερό στο πρόσωπο και τον έβρισε.

Ο τσακωμός ανάμεσα στην 26χρονη φυσικοθεραπεύτρια και στον 48χρονο μισθοφόρο των Μπλε άρχισε όταν, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια της πρώτης στον στίβο μάχης, ο δεύτερος την κατηγόρησε πως έχασε γιατί έχει τα… ψυχολογικά της. Αυτό την έβγαλε εκτός εαυτού και του πέταξε το νερό που είχε στα χέρια της. «Τι είπες, ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» ούρλιαξε τότε η Σοφιάνα, με κάποια μέλη της ομάδας να παίρνουν το μέρος της. «Ρε, είστε αστείοι! Κάντε ό,τι θέλετε! Κάντε ό,τι θέλετε! Το ποιος είναι βρομιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα, ρε; Την ενθαρρύνω…» φώναξε με τη σειρά του ο Τάκης σε έντονο ύφος.

Έπειτα και απ’ αυτό, η πλειοψηφία της ομάδας βρέθηκε απέναντι στον μισθοφόρο στο συμβούλιο του νησιού, ψηφίζοντας τον, μάλιστα, πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Το twitter όμως φαίνεται πως έχει άλλη άποψη, καθώς τα έβαλε με τη Σοφιάνα, με το όνομά της να μπαίνει στα trends. «Όλο το twitter σε σιχαίνεται, Σοφιάνα μου! Mήπως να αποχωρήσουμε κι εμείς;» σχολίασε ένας. «Έχει πει ο Αρης ένα εκατομμύριο φορές στη Βρισηίδα για τα ψυχολογικά της και δεν τρέχει τίποτα, το λέει ο βλάκας ο Τάκης στη Σοφιάνα και γίνεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Ελα, παιδιά, του τη φυλάγανε, να τα λέμε όλα» σημείωσε άλλος. «Ναυσικά, Ρουβάς, Σοϊλέδης, Σοφιάνα ίσως είναι η πρώτη φορά που σε συμβούλιο δεν άρθρωσαν ούτε λέξη. Έχουν και οι 4 χεσμένες τις φωλιές τους και έτρεμαν μη μιλήσει ο απασφαλισμένος Τάκης και τους κάψει για τις πομπές τους» έγραψε ένας τρίτος, αφήνοντας αιχμές. «Μη βρίζετε τη Σοφιάνα… Έχει και μια σκάφη με άπλυτα να διαχειριστεί. Λίγο σεβασμός» συμπλήρωσε ένας άλλος στο ίδιο… μοτίβο. «Σοφιάνα μου, ο κόσμος έχει δει τον Τάκη, αλλά έχει δει και σένα… Πατάτε πάνω στη συμπεριφορά του άλλου και κάνετε show… “Τρέξε” σου είπε, δεν σε έβρισε… Εσύ με ποιο δικαίωμα του ρίχνεις νερό. Και σου δίνει δίκιο η παρέα σου. Μαγκιά κλανιά την έχεις δει με τις πλάτες των φίλων σου» σχολίασε δυσμενώς η Τεριάννα σε άλλο tweet.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα