Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά τη καταγγελία ηθοποιού για βιασμό.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα