Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά τη καταγγελία ηθοποιού για βιασμό.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.