Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Fashion icon στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πάντα κομψό αλλά και μοδάτο να κάνει τις βόλτες του.

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και ΙΧ στον Σκαραμαγκά – Απεγκλώβισαν άνδρα οι...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο και ΙΧ σημειώθηκε στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά κατά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Απασφάλισε ο Χαραλαμπίδης για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όμως, είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Εγώ κρίνω αυτό, όχι όλο το άλλο. Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες. Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του «είμαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας»; Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Τις διαχρονικές σου επιτυχίες, τις καλλιτεχνικές σου επιτυχίες και τις εισπρακτικές σου.

Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερο ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά -γιατί αν σκεφτούμε δουλειές των ανθρώπων αυτών η διαχρόνικότητά τους είναι πάρα πολύ μικρή. Άλλο κάνω φέτος ένα σίριαλ και σκίζει και σε δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας. Και πώς φαίνεται η διαχρονικότητα; Από τις επαναλήψεις. Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει «Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας» και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων. Εγώ σπάω πλάκα.

«Ελευθερία λόγου είναι ότι λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να λέω κάτι για τον εαυτό που δεν σε βλάπτει. Ότι αναγκάζω τους συναδέλφους να συμφωνήσουν με ό,τι λέω, αυτό είναι κάτι άλλο. Αυτός είναι ένας εκβιασμός στον χώρο του επαγγέλματος, είναι μια ηθική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο»

Δείτε όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».