Eurovision 2022: Μικρούτσικος για Ανδρομάχη – «Έφτασε στο φάλτσο, μας σκότωσε τα αυτιά»

Η Ανδρομάχη που εκπροσωπεί την Κύπρο αποκλείστηκε από τον τελικό της φετινής διοργάνωσης της Eurovision.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ακούγοντας το πώς τραγούδησε χθες στον ημιτελικό η νεαρή κοπέλα.

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά.

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι  σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά».

https://vimeo.com/709445164

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...