Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο all star καστ της σειράς «Το νησί»

Αν κάτι κατάφεραν οι «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, έναν μήνα πριν από το οριστικό φινάλε τους, είναι να δημιουργήσουν πρωταγωνιστές-σταρ στη μικρή οθόνη.

leonidas kakouris 11

Αναμφισβήτητα οι αδερφοί Σεβαστοί, ο Δούκας και ο… μακαρίτης Μιλτιάδης, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιώργος Γάλλος, έχουν πλέον χιλιάδες θαυμάστριες και θαυμαστές, και το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί να τους δει και σε άλλα σίριαλ. Κανάλια, παραγωγοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες θέλουν πώς και πώς τον σκληρό Δούκα πρωταγωνιστή σε σειρές αξιώσεων και το αντίστοιχο επιθυμούν και για τον καλόκαρδο Μιλτιάδη, που μας άφησε τηλεοπτικούς χρόνους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεωνίδας Κακούρης θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς της ΕΡΤ, που βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ «Μια νύχτα τον Αύγουστο», ενώ ο Γιώργος Γάλλος θα συνεργαστεί ξανά με το συγγραφικό δίδυμο Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη ως πρωταγωνιστής της νέας σειράς τους «Μάγισσα». Πρόκειται για σειρά εποχής, τοποθετημένη στο 1818, με αστυνομικό περιεχόμενο, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2023.kakouris leonidas1

Όσο για τον Κακούρη; Ο ηθοποιός με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή θα είναι η δυνατή προσθήκη-έκπληξη στη σειρά που ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια της υπόθεσης της παραγωγής «Το νησί» στη δημόσια τηλεόραση. Ο Κακούρης έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή της σειράς και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πει το «ναι» και να ενταχθεί στο all – star καστ με τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Τάσο Νούσια. Η υπόθεση της σειράς θα μας πάει στις 25 Αυγούστου του 1957, με το νησί των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, να κλείνει και να ακολουθεί ένα γλέντι στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι από το νησί!

Οι υγιείς ντόπιοι συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια. Ολα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί. Η Αννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεμένο για πάντα με την τραγωδία. Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Αννας, ο Αντρέας, και ο εραστής της, ο Μανόλης…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...