Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Ανοιχτή «πόρτα» στο Open για την Έλενα Χριστοπούλου

«Κομψή, στιλάτη, γιατί να μην αρέσει;» λένε πολλοί στους διαδρόμους καναλιών! Και το Open θέλει λοιπόν την Ελενα Χριστοπούλου στο δυναμικό του; Μεγάλη ζήτηση, καταπώς φαίνεται, έχει η μπούκερ της Παπαγεωργίου, μια και η ίδια φέρεται ότι συζητά με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για μια καθημερινή γυναικεία εκπομπή! Εχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει καταλήξει και ποιοι θα είναι δίπλα της, αν τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια.

Και ενώ το Open μιλά με την πρώην coach του «GNTM», ο Σκάι τη διεκδικεί επί ίσοις όροις. Ενα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να επιστρέψουν στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την επόμενη σεζόν, είναι και αυτό της Χριστοπούλου. Ωστόσο, επειδή ακόμα το πρόγραμμα διαμορφώνεται, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Από τις αρχές του 2023 και έπειτα ο Σκάι έχει ζητήσει από την παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και από την κολλητή της φίλη (η Χριστοπούλου ντε) να αναλάβουν μαζί μια νέα εκπομπή στον σταθμό, η οποία θα απευθύνεται περισσότερο στη γυναίκα.

Σε ποιο, ωστόσο, κανάλι θα κάτσει η… μπίλια της, είναι θέμα χημείας αλλά και οικονομικών απολαβών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Ελένη Ροδά: «Ο πατέρας σου έφυγε πολύ νωρίς» – Λύγισε η Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη της Αθηναίδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν η Ελένη Ροδά.

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στη θάλασσα

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει με χαρά το καλοκαίρι της.
spot_img
spot_img