Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια;»

Μία ακόμα σύγκρουση στον τηλεοπτικό αέρα είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Με υποτιμάς…Τώρα κάνω το πρωινό και θέλεις να κάνω το My Style Rocks;», ρώτησε έκπληκτη η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν τον ρώτησε: «Αντρέα μου ποια από τις δύο θα σου άρεσε να παρουσιάσει το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;». «Εσύ», της απάντησε εκείνος.

mikroytsikos gios fovos pagrati

«Τώρα κάνω το πρωινό και θέλεις να κάνω το My Style Rocks;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. «Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας. Θέλω να σου πω με άλλα λόγια, καμία από τις δύο! Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια; Λοιπόν, καμία», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το έκανα για να αποφύγω να μην φαίνομαι δηλητηριώδης», διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.




https://www.youtube.com/watch?v=wEsRJlTk4zc&feature=emb_title

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα