Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Τα τηλεοπτικά κανάλια φουλάρουν μηχανές με ηθοποιούς «διαμάντια»

Φουλ της ελληνικής μυθοπλασίας για τη νέα σεζόν! Καλές ελληνικές κωμωδίες, σειρές εποχής, δραματικά σίριαλ θα ψηφίσουν ακόμη μία τηλεοπτική περίοδο τα τηλεοπτικά κανάλια. Ιστορίες γεμάτες έρωτα, αγωνία, μυστήριο, συγκίνηση αναμένεται να κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να επιδοθεί σε ένα τρελό ζάπινγκ.

Παράλληλα, σταθερές και αγαπημένες αξίες συνεχίζουν δυναμικά, με νέους κύκλους επεισοδίων από τον «Σασμό» μέχρι το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την εξαιρετική σειρά, θρησκευτικού περιεχομένου, για τον… ασυρματιστή του Θεού, τον Αγιο Παΐσιο.
Οι πιο δημοφιλείς σταρ της μικρής οθόνης θα μπουν και φέτος στα σπίτια μας από τους ίδιους σταθμούς ή και από διαφορετικούς. Πάντως, οι θεατρικοί ηθοποιοί ενέδωσαν ακόμη μία φορά στη λάμψη του «μαγικού κουτιού»! Πού θα δούμε, λοιπόν, τους Μπισμπίκη, Στάνκογλου, Κακούρη, Γκοτσόπουλο, Πανταζάρα, Νούσια, Βλάχο, Λεβεντογιάννη, Αυγουστίδη, Λάλο και Ημελλο; Πού θα απολαύσουμε τις Παντούση, Κομνηνού, Μιχαλάκη, Τζομπανάκη, Χειλά – Φαμέλη, Πρωτόπαππα και Λαμπροπούλου; Η «Espresso» έχει όλες τις πληροφορίες…

Alpha

Στον Alpha η ελληνική μυθοπλασία ποτέ δεν πεθαίνει. Έτσι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται με νέα επεισόδια για 10η χρονιά! Φυσικά, στο κανάλι ύστερα από τέτοια επιτυχία θα συνεχιστεί και ο «Σασμός»! Με την παραγωγή ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Χειλά – Φαμέλη, Αυγουστίδης, Λάλος, Πρωτόπαππα, Τζομπανάκη, Ημελλος, Λαμπροπούλου, Αμούτζας, Σαμαρά, Αεράκης, Χατζησταματίου κ.ά.

Ο Alpha, όμως, θα ετοιμάσει για τη νέα σεζόν και καινούργιες σειρές, όπως η δραματική «Αυτή η νύχτα μένει»! Πρόκειται για ένα ταξίδι στη δεκαετία του ’80, γεμάτο λαϊκή μουσική και παθιασμένους έρωτες στα μπουζούκια της περιφέρειας. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Μακρής, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Κατερίνα Φιλιώτου.

Στη σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θ. Αλεξανδρή, που έγινε και κινηματογραφική επιτυχία, θα δούμε δυνατά ονόματα ηθοποιών, όπως οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Αννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη (η κόρη της Λίλας Καφαντάρη) και Ιωάννη Απέργη. Επίσης έχει ακουστεί το όνομα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Στον Alpha, όμως, μας περιμένει και ένας «Παράδεισος κυριών», μια σειρά η οποία βασίζεται σε ξένο ισπανικό φορμάτ, με τη Δήμητρα Τσόλκα (σ.σ.: «Το σόι σου», «Σπίτι είναι») να έχει αναλάβει τη διασκευή του σεναρίου. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν λαμπρά ονόματα καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων, όπως λέγεται, θα είναι ο Τάσος Νούσιας, ο Αργυρής Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, οι οποίοι μας έρχονται από τον «Σασμό».

sasmos 5

Αλλά επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν, ο σταθμός ετοιμάζει τη σειρά «Κατίνα: 1922-1925», η οποία βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως Μάρας Μεϊμαρίδη και μιλά για τις περιπέτειες της γοητευτικής Σμυρνιάς Κατίνας, η οποία παντρεύτηκε τους πιο πλούσιους Ελληνες της Μικράς Ασίας με τη βοήθεια μαγικών φίλτρων και βοτάνων της μάγισσας Αττάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρα Μεϊμαρίδη είχε ραντεβού με τον μιντιακό όμιλο του Νίκου Κοκλώνη Barking και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές. Το θέμα είναι ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Κατίνα, δεδομένου ότι η Μαρία Τζομπανάκη ενσαρκώνει την Καλλιόπη στον «Σασμό». Όπως λέγεται, αν πεθάνει η Καλλιόπη, θα γεννηθεί η Κατίνα και η Μαρία Τζομπανάκη θα αρχίσει τα φίλτρα και τα ξόρκια!

undefined 277699337 773241757396147 8201742548318421179 n

Open

Στο Open θα υπάρχουν δυναμικές επιστροφές στη μυθοπλασία. Εκτός από το δραματικό στοιχείο, το οποίο θα καλυφθεί από τη συνέχεια του «Κόκκινου ποταμιού», ο σταθμός του Ιβάν Σαββίδη συζητά και για κάποια κωμική σειρά.

Ο Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζεται να κάνει ξανά το τηλεοπτικό θαύμα του, αφού ήδη έχει αρχίσει τα γυρίσματα της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια», που θα φτάσει σεναριακά μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η ιστορία, η οποία κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές, με κεντρικό άξονα τη Γενοκτονία του Παντιακού Ελληνισμού, θα μας ταξιδέψει ξανά στη Μικρά Ασία και στον Πόντο, όπου οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν πλέον νέους δρόμους.

Οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν θα είναι η Αναστασία Παντούση ως Ιφιγένεια και ο Ομηρος Πουλάκης ως μάχιμος γιατρός. Οι δυο τους θα υποδυθούν το βασικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι το οποίο ερωτεύεται μέσα στην καταστροφή. Μαζί τους θα είναι και οι Σωτήρης Χατζάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δήμητρα Σιγάλα, Παύλος Κουρτίδης, Πέτρος Ξεκούκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Αγγελος Ανδριόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Αννα Μάγκου, Δημήτρης Μαζιώτης, Εύα Σιμάτου, Τάσος Σωτηράκης, Μανώλης Κλωνάρης, Μαριάννα Κιμούλη, Χριστίνα Αλεξανιάν και Μιχάλης Μαρκάτης.

ΣΚΑΙ

Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει πολύ καλές δραματικές σειρές, ευελπιστώντας να πάρει μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

«Στοργή», λοιπόν, θα ονομάζεται η νέα κοινωνική, δραματική σειρά που πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Στο σίριαλ πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννη Παπαζήση, Αναστασία Παντούση, Αλέκο Συσσοβίτη, Λένα Παπαληγούρα κ.ά.

ANT1

Ο ANT1 θα σταματήσει τα ριάλιτι και θα πιάσει ξανά το νήμα της καλής ελληνικής μυθοπλασίας! Ετσι, από το φθινόπωρο δεν αποκλείεται να δούμε και τη νέα σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο ANT1+.

Το συγγραφικό δίδυμο «φωτιά» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης μετά τις «Αγριες μέλισσες» συνεχίζει δυναμικά με μια νέα σειρά εποχής, η οποία θα μας πάει στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Προσωρινός τίτλος είναι «Η μάγισσα» και θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στη σειρά λέγεται ότι θα παίξει η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ο ΑΝΤ1, όμως, έχει και κωμωδία. Έτσι, θα δούμε τη σειρά «Εκτός υπηρεσίας» με την ιστορία να εκτυλίσσεται σε αστυνομικό τμήμα. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Πάνου Βλάχου και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Επίσης το κανάλι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη σεναριογράφο Μαρία Γεωργιάδου, που θα χτυπήσει με μια νέα αστυνομική – δραματική σειρά, πιθανότατα καθημερινή. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται μια ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι καλούνται να εξιχνιάσουν διάφορα εγκλήματα. Ενας από τους πρωταγωνιστές θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

ΕΡΤ

Στην κρατική τηλεόραση θα δούμε τη σειρά εποχής «Φλόγα και άνεμος», με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της θρυλικής ηθοποιού Κυβέλης και τον Αρη Λεμπεσόπουλο στον ρόλο του πολιτικού Γεωργίου Παπανδρέου.

Επίσης, από τη δημόσια τηλεόραση θα δούμε τη σειρά «Μια νύχτα τον Αύγουστο» της Βικτόρια Χίσλοπ, με τους Λεωνίδα Κακούρη, Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Μιχαλάκη. Πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς «Το Νησί», στην οποία θα δούμε ένα ερωτικό έγκλημα πάθους που συγκλονίζει την Κρήτη μετά την εγκατάλειψη της Σπιναλόγκας από τους λεπρούς.

Σε ρόλο «κλειδί» θα δούμε, όμως, και τον Γιάννη Μπέζο στη νέα μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά. Ο πρωταγωνιστής θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που αποφασίζει να αλλάξει το ρεπερτόριό του σε κάτι πιο εναλλακτικό και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος υποδύεται έναν ξεχασμένο δημιουργό για να το αναλάβει.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...