Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Λύγισε» η Μαλέσκου on air: «Την απόφασή μου την ώρα πάρει αλλά…»

Σε ένα συγκινητικό κλίμα η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίασης στον ΣΚΑΙ.

Απευθυνόμενη στον σεφ της εκπομπής είπε πως: «Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει.

«Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη».

Συνέχισε λέγοντας ότι «Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”.

Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα