Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Μακάρι ο Παράδεισος των Κυριών και μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός»

Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στο «Alpha Τώρα» για την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha αλλά και για το ρόλο του Αγαμέμνονα στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο στην Επίδαυρο.

Αναφερόμενος στον «Παράδεισο των Κυριών» υπογράμμισε ότι πρόκειται για «ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το “Μινιόν” εκείνης της εποχής. Προσπαθούν να το στήσουν από την αρχή δύο νέοι άνθρωποι, με την ελπίδα να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, σε μια δύσκολη Ελλάδα. Μέσα από αυτό το πολυκατάστημα μαθαίνουμε τις ιστορίες των ανθρώπων, τα πάθη τους και τα κρυμμένα τους μυστικά. Είναι ένα έργο με φοβερή κομψότητα» τόνισε.

Το πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο πολυτέλεια και λάμψη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γυναικείο κοινό. Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια αναμένονται με ανυπομονησία. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στην επίσημη έναρξη του πολυτελούς… ονείρου τους.

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

«Είμαστε στο 1963, μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική κατάσταση τα εποχής αλλά μόνο με την κοινωνική…», είπε ο ηθοποιός. Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά. Μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός. Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή!».

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60 είναι «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια εντυπωσιακή σειρά, η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Με τη σύζυγό του και τη κόρη τους

Ο ρόλος του, αυτός του Χριστόφορου Μπουραντά, θα είναι ιδιαίτερος. Θα προσπαθεί να «καταστρέψει» τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μάλιστα, ένας φόνος πριν από τα εγκαίνια θα τα αλλάξει όλα…. «Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά».

Διαβάστε επίσης: Ο Πανταζάρας τρολάρει τη φωτογράφισή του με τον Γεωργακόπουλο: «The Karapans in paradise»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι», στο ρόλο του Αγαμέμνονα, η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Αυγούστου στην Επίδαυρο, στις 21:00.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό