Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στις 12 Σεπτεμβρίου

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία

Η Φαίη Σκορδά έρχεται στον ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09.40, θα φτιάχνει το «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ».

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας “ταξιδεύει” σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. 


Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη θα δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.

Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους θα φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον