«Το GNTM είναι τηλεοπτικό σκουπίδι και τη Βίκυ Καγιά δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο»

«Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε»

Άστραψε και βρόντηξε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ όταν σε έξοδό της ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το «GNTM» και για τη Βίκυ Καγιά.

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο.

Διαβάστε επίσης: «GNTM»: Μαμά και κόρη έκλεψαν τις εντυπώσεις

Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κα Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε επίσης: «GNTM»: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή – «Βγείτε έξω, αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου»

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.