Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Σχόλια φωτιά στο twitter για τη Βίκυ Καγιά που τα έβαλε με τη Κότυ Γουγούση

Πίτερ Ντούντας και Ευάγγελος Μπούσης έφεραν το Hollywood

«Τι “γιατί”, μωρή Καγιά; Δεν υπάρχει “γιατί” στο συναίσθημα!» Το παραπάνω είναι μόνο ένα από τα αμέτρητα tweets που έγιναν το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της προβολής του «GNTM», με τη Βίκυ Καγιά να φιγουράρει και πάλι ως trend στο twitter, αλλά όχι για καλό.

Ο κόσμος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγινε έξαλλος με την αντίδραση της -κατά τ’ άλλα προχωρημένης και υποτίθεται εξοικειωμένης με το θέμα της διαφορετικότητας- παρουσιάστριας, όταν άκουσε από μία από τις διαγωνιζόμενες να λέει ότι δυσκολεύεται να περπατήσει με τακούνια γιατί «δεν νιώθει 100% γυναίκα».

Διαβάστε επίσης: «GNTM»: «Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα»

Η σκληρή κριτική και ο απότομος τρόπος με τον οποίο φέρεται στα επίδοξα μοντέλα του reality του Star έχουν λειτουργήσει πολλές φορές ως αφορμή για να συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια στα social media. Τούτη τη φορά, όμως, έσπασε ρεκόρ, αφού έτυχε να βρεθεί απέναντι στην Κότυ Γουγούση, την οποία συμπαθεί ιδιαιτέρως το τηλεοπτικό κοινό.
Ανάμεσα στις αποστολές που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενες στο επεισόδιο της Τρίτης ήταν να κάνουν πασαρέλα με ψηλοτάκουνα. Κι αν για τα περισσότερα κορίτσια αυτό ήταν σχετικά εύκολο, για την Κότυ ίσχυσε το αντίθετο.

Οπως ήταν φυσικό, η επιτροπή τής άσκησε αυστηρή κριτική, με την παίκτρια να ενημερώνει πως δεν φοράει τακούνια γενικά στην έξω ζωή της. Οταν, μάλιστα, άκουσε τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια, η Κότυ απάντησε «Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί». «Γιατί;» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά, με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί: «Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι».

Οι χρήστες του twitter θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση της Βίκυς Καγιά, που επέμενε να ρωτάει «γιατί» την Κότυ, η οποία εκείνη τη στιγμή τής έλεγε την αλήθεια της. «Αντε να εξηγήσεις τώρα στη Βίκυ τον non-binary προσδιορισμό. “Δεν νιώθω 100% γυναίκα”. Καγιά: “Γιατί;”. Τι γιατί, μωρή;» έγραψε ένας. «Της έσκασε το non-binary της Καγιά και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Χάθηκε στη μετάφραση» συμπλήρωσε άλλος. «Τι “γιατί”, μωρή Καγιά; Δεν υπάρχει “γιατί” στο συναίσθημα. Δεν νιώθει λέμε. Δεν χωράνε “γιατί”. Είναι σαν να σε ρωτάνε “γιατί σου αρέσουν οι τηγανητές πατάτες;”» σχολίασε ένας τρίτος.

«Μόνο εγώ νιώθω τόσο άβολα με την τόση αγένεια και κακία που βγάζει η Καγιά προς τους υπολοίπους;» αναρωτήθηκε ακόμα ένας. «Επειδή αναγκάστηκα να δω… η Καγιά είναι σαν να μισεί τις άλλες νεότερες κοπέλες, σαν να μη θέλει να της πάρουν τη θέση της, τόση χολή. Ξερνάω απίστευτα που ρωτάει και ξαναρωτάει “γιατί”, να βγάλει ειδησούλα, σαν τις κυράτσες στα χωριά! Εμετός!» διαβάσαμε σε ακόμα ένα tweet.

Πίτερ Ντούντας και Ευάγγελος Μπούσης έφεραν το Hollywood

Αέρα Χόλιγουντ είχε το προχθεσινό επεισόδιο του «GNTM», με τους κριτές να υποδέχονται στο πλατό ένα διάσημο δίδυμο της μόδας, τον fashion designer Πίτερ Ντούντας, που έχει ντύσει τη Μισέλ Ομπάμα και τις αδερφές Καρντάσιαν, μαζί με τον συνεργάτη και σύζυγό του Ευάγγελο Μπούση, ο οποίος είναι συνιδρυτής και διευθυντής εικόνας της εταιρίας τους Dundas World.

Πρόκειται για ένα γκέι ζευγάρι που απασχόλησε ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας στη χώρα μας πριν από λίγο καιρό με αφορμή τα βαφτίσια των δυο παιδιών που έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα, τα οποία έγιναν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με 10 νονές, ανάμεσα στις οποίες και η Ευγενία Νιάρχου.

Το μυστήριο τέλεσε, μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος ταξίδεψε στη χώρα μας γι’ αυτόν τον σκοπό, προκαλώντας τότε σάλο στους ελληνικούς εκκλησιαστικούς κύκλους, καθώς τον κατηγόρησε ευθέως ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιος ότι ενήργησε αυτοβούλως, αυθαιρέτως και αντικανονικώς εντός της μητροπόλεώς του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...