Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

«Ανακωχή» για τις γιορτές

Τα κανάλια συμφώνησαν να σταματήσουν τις σειρές σχεδόν έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα για να πάρουν μια ανάσα οι συντελεστές τους

H τηλεοπτική σεζόν με το φόβο του ανταγωνισμού ξεκίνησε νωρίς, γι’ αυτό και θα κάνει διάλειμμα πριν από τα Χριστούγεννα για να πάρουν μια ανάσα οι συντελεστές των σειρών, που τρέχουν μαραθώνιο!

Στοπ στα σίριαλ όλων των καναλιών λίγο πριν στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Κι όμως, ναι. Σε μια κοινή απόφαση προχωρούν, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά τα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τα επιτυχημένα τους σίριαλ και του σκληρού ανταγωνισμού εν όψει του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, τα βασικά στελέχη των σταθμών στη διεύθυνση του ψυχαγωγικού προγράμματος σκέφτονται να προχωρήσουν σε κοινή «ανακωχή» διακόπτοντας όλες τις σειρές στη βραδινή ζώνη για σχεδόν έναν μήνα, μαζί βέβαια και ο «Σασμός» στον Alpha, που έχει σπάσει το κοντέρ της τηλεθέασης.

sasmos alphatv official 310159891 1782758532062145 9154866437871720200 n Πρόκειται για μια τακτική που εφαρμοζόταν και παλιότερα, πριν από τα Μνημόνια, όταν η τηλεόραση μετρούσε πάνω από σαράντα σειρές ελληνικής μυθοπλασίας και το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα, καθώς φέτος η μικρή οθόνη φιλοξενεί 38 σίριαλ.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που φέτος οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ύστερα από κοινή απόφαση, εγκαινίασαν όλοι μαζί την τηλεοπτική σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, κάθονται και πάλι στο… τραπέζι, εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, για να αποφασίσουν από κοινού, καθώς τα διαφημιστικά πακέτα για τις γιορτές θα ξεκινήσουν από τις εταιρίες.

paradeisos kirion5931

Η αρχική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι θέλει τον ΑΝΤ1, το Mega, το Star, και τον Alpha να «κατεβάζουν ρολά» σε σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια έως τις 23 Δεκεμβρίου και να επανέρχονται πάλι στις 23 Ιανουαρίου. Βέβαια, από αυτά εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, όπως είναι ο ημιτελικός και ο τελικός του «Just the 2 of us» στον Αlpha, που θα γίνει παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

AZ3A8213

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΙ, που βρίσκεται εκτός συζητήσεων, ετοιμάζει το «Survivor All Star» προκειμένου να προβληθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου και να πάρει ποσοστό από την τηλεθέαση και την αγρανάπαυση των άλλων καναλιών σε πρόγραμμα.

afti i nixta menei746Κάποιοι, βέβαια, εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τη μεγάλη διάρκεια της διακοπής, αλλά τεχνικοί και καστ πρέπει να φορτώσουν τις μπαταρίες τους στις σειρές. Για έναν μήνα, λοιπόν, όπως διαδίδεται, οι σειρές «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει», «Γη της Ελιάς», «Ο παράδεισος των κυριών» και άλλες  που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία θα ξεκουραστούν…

gi tis elias22433

Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, θα κατεβάσει ρολά για έναν επιπλέον μήνα, λόγω Mundial, και έτσι ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά του.

pagidevmenoi12479Η σειρά «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψει, ωστόσο, από το νέο έτος με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και το σίριαλ «Μάγισσα», που αποτελεί ένα δυνατό χαρτί και ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...