Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 02 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΑκολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία...

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

Ριζικές αλλαγές του Λάτσιου έφεραν στο Open διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε τα μαγικά του

Το Οpen κάνει θαύματα σιγά σιγά στη μυθοπλασία και την ψυχαγωγία. Η μεγάλη αλλαγή του σταθμού είναι ήδη ορατή στην τηλεθέαση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Open Γιάννης Λάτσιος  και η διευθύντρια προγράμματος, Χρύσα Μασούρου προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές και σε νέο πρόγραμμα, κράτησαν και στήριξαν τις εκπομπές που άξιζαν, άνοιξαν την πόρτα στη μυθοπλασία, και όλα αυτά «μεταφράζονται» σε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και σηματοδοτούν την επιστροφή του καναλιού στη διαφημιστική αγορά.

LATSIOS 3
Στη μυθοπλασία η σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς» ήρθε στο Open για να μείνει και κατάφερε να ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Η καθημερινή σειρά αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά της στους πίνακες της τηλεθέασης. Μάλιστα έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της κοινό, το οποίο σπεύδει κάθε απόγευμα να απολαύσει τον καταδικασμένο έρωτα της Αλεξάνδρας και του Μάρκου.

EROTAS FIGAS 7

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η τηλεθέαση έχει σταθεροποιηθεί σε διψήφιο ποσοστό στο σύνολο του κοινού. Το μεγαλύτερο μέρος αποτελείται από γυναίκες, οι οποίες συντονίζονται καθημερινά στο κανάλι της Παιανίας, φτάνοντας το 16,2% (ηλικίες 45-64) και το 11% (ηλικίες 25-54). Σημαντικός είναι και ο αριθμός που παρακολουθεί τη σειρά σε μεταχρονολογημένη μετάδοση, με μέσο όρο κάτι παραπάνω από 280.000 τηλεθεατές.

EROTAS FIGAS 2
Οσον αφορά τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» του Μανούσου Μανουσάκη, μόνο και μόνο που η παραγωγή διδάσκει Ιστορία, μαζί με τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, την κάνουν να ξεχωρίζει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Ο Μανούσος Μανουσάκης και η ομάδα του ζωντάνεψαν τη συνέχεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και μας ταξιδεύουν πλέον σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ελληνισμό, αυτή της Μικρασιατικής Καταστροφής. Παραδοσιακά κοστούμια και σκηνικά αποδεικνύουν κάθε Κυριακή πως σειρές σαν αυτή έχουν έρθει για να μείνουν! Τη σειρά παρακολουθούν περισσότεροι από 300.000 τηλεθεατές στο γενικό σύνολο.

kokkino potami387
Από την άλλη μεριά, στις ψυχαγωγικές εκπομπές η προσπάθεια της Ελένης Τσολάκη έχει στεφθεί με επιτυχία. Η παρέα της Ελένης Τσολάκη μας κρατά με κέφι συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο πρωί, μαζί με τον πρωινό καφέ μας, και αυτό έχει αποδοχή από το κοινό στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη!elenitsolaki 156675636 732461217634426 7932936699772572953 n Εγκυρο, ψυχαγωγικό ρεπορτάζ, ειδήσεις, έξυπνα tips, αποκλειστικά τηλεοπτικά νέα, συζητήσεις, συνεντεύξεις και άφθονο γέλιο φτιάχνουν τα πρωινά μας και μας δίνουν ενέργεια για τη συνέχεια.

Με μέσο όρο τηλεθέασης 7,4%, σημαντικά πάνω από αυτόν του καναλιού σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό, αλλά και +1,5% πάνω από την περσινή του σεζόν, το «Open Weekend» βάζει το δικό του λιθαράκι στην αναγέννηση του σταθμού, απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό. Γι’ αυτό και την Ελένη από το φθινόπωρο του 2023, όπως λέγεται, την περιμένουν εκπλήξεις…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...