«Δική μας οικογένεια»: Η Αγγελική Δαλιάνη μπαίνει σήμερα στη σειρά

Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο

Η Αγγελική Δαλιάνη έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN και υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου, την Αλεξάνδρα, η οποία φτάνει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι που μένουν ο Παύλος και η Φωτεινή, αλλά η επίσκεψή της θα αναστατώσει τη «Δική μας οικογένεια».

Παρορμητική κι ανώριμη, καταλαβαίνουμε ότι η πρώην σύζυγος του Παύλου(Νίκος Πουρσανίδης) είχε λόγο που τον αγάπησε…ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Αποτέλεσμα αυτού του έρωτα είναι η Φωτεινή η οποία υποφέρει από τις παραινέσεις και συμβουλές των δύο «παιδιών» γονιών της.

Παρά το γεγονός ότι η αλέγρα και καπάτσα Αλεξάνδρα επιμένει ότι ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της, η αλήθεια είναι διαφορετική και δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί! Απόψε στο σπίτι τον Μακρήδων η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή.

Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει κοντά στην κόρη της! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο.

Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει «αόρατη».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.