Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η εγκυμοσύνη της Κλέλιας και το δίλημμα του Άγη

Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγη να πλησιάσει...

«Ο πατέρας μου είχε βγει, εγώ με τη μαμά πήραμε τα έπιπλα...

Aναφέρθηκε στον κακοποιητικό πατέρα της και στον τρόπο που εκείνη και η μητέρα της κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι.

Πένθος για τον Κώστα Αρβανίτη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Αρβανίτης καθώς βιώνει μεγάλο πένθος.

Αρναούτογλου σε Γερμανού: «Με έθιξε αυτό που είπες» – «Συγγνώμη, απολογούμαι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»...

Ο Νίκος Κοκλώνης αρχίζει συνεργασίες με ΣΚΑΙ και STAR

O Νίκος Κοκλώνης ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία και τη φιλοδοξία του να είναι αποδεκτός από όλους και να συνεργάζεται με όλους

Η εγχώρια TV στα πόδια του Νίκου Κοκλώνη!

Έτσι, πέρα από τον Alpha, με τον οποίο έχει βασική συνεργασία, με αρκετές παραγωγές ήδη στον αέρα («Super Κατερίνα», «J2US»), ο Νίκος Κοκλώνης κάνει παιχνίδι και με άλλα κανάλια.


Κρατά τις ισορροπίες με το Mega, με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και το «Celebrity game night», ενώ προσφάτως έκανε deal και με τον ΑΝΤ1 μεταδίδοντας το τηλεπαιχνίδι «Family game fight» με τους Μάρκο Σεφερλή και Ελενα Τσαβαλιά.

Ομως η Barking Well Media θα «εισβάλει» σε ακόμα δύο κανάλια, αφού ο Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ραντεβού με τον Σκάι και το Star.
Οπως ακούγεται, βασικά στελέχη του σταθμού του Φαλήρου, όπως οι Αλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώτα Σπανού και Δώρα Γερογιάννη, έφτασαν μέχρι την Κάντζα και πέρασαν το κατώφλι της Barking Well Media προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «χρυσό» παιδί των media.

Άλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία και τη φιλοδοξία του να είναι αποδεκτός από όλους και να συνεργάζεται με όλους.


Πάντως, τα τελευταία 24 ώρα ακούγεται πολύ έντονα ότι άνοιξε και την πόρτα του Star. Ο σταθμός της Κάτω Κηφισιάς θα φιλοξενήσει την πρώτη ελληνική σειρά με την υπογραφή της Barking Well Media.

Πρόκειται για μια σειρά με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, η οποία βασίζεται στο γαλλοβελγικό «HPI: Haut Potentiel Intellectuel», δηλαδή άτομο υψηλής νοημοσύνης. Ο τίτλος αυτός αναφέρεται στην υψηλή νοημοσύνη της ηρωίδας, η οποία έχει IQ 160!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,
spot_img