«Κιβωτός του Κόσμου»: «Είναι όλα ψέματα», λέει με ανακοίνωση η ΜΚΟ

«Πραγματικά είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών»

Μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών που «βυθίζει» την «Κιβωτό», η Μη Κυβερνητική Οργάνωση περνά στην αντεπίθεση απαντώντας με μηνύσεις, χαρακτηρίζοντας όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αβάσιμα και ψευδή.

Σε ανακοίνωσή της η «Κιβωτός του Κόσμου» συντάσσεται με όσα δήλωσαν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς και αβάσιμες» τις καταγγελίες και προσθέτει ότι από την εσωτερική έρευνα που έγινε «δεν προέκυψε κανένα σχετικό στοιχείο» και πως τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεση των Αρχών.

«Εχουμε όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητούμε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθούν η αλήθεια και το σενάριο ψευδούς και να αρθεί η θλιβερή αυτή σκιά πάνω από τον οργανισμό μας» συμπληρώνει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Μάλιστα σημειώνει πως θα ακολουθήσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψεύδη καταμήνυση. «Για την “Κιβωτό”, το θέμα δεν είναι νομικό, αλλά πρωτίστως ηθικό. Παρά ταύτα οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τον οργανισμό, τους εθελοντές και τους εργαζομένους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Καταθέσεις πρώην φιλοξενουμένων της «Κιβωτού» «καίνε» τον πατέρα Αντώνιο

«Πραγματικά είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και σας πληροφορώ ότι όλα όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος, μπορώ να πω.

Εχουμε ακούσει ότι παιδιά ήταν σε καταναγκαστική εργασία, για την επαφή των παιδιών με τη γη και τα ζώα, σε προγράμματα παιδαγωγικά που έχουμε δημιουργήσει. Οι δομές μας είναι πρότυπες μέσα σε αγροκτήματα, για να παίρνουν τα παιδιά ειδικότητες και τη μαθητεία τους σε εργαστήρια που υπάρχουν. Ακούσαμε ότι τα παιδιά είναι έγκλειστα και δεν έχουν επαφές με τους γύρω τους, ενώ πηγαίνουν στο σχολείο» ανέφερε στην ΕΡΤ ο πατέρας Αντώνιος.

Διαβάστε επίσης: Παπαδημητριάδης: «Επέμειναν στο επιχείρημα για τα “άτακτα” παραβατικά παιδιά που εκδικούνται το ζευγάρι»

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός τεράτων: Τσουνάμι από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, εκβιασμούς και εξευτελιστικές συμπεριφορές

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».