Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η ενόχληση του Κώστα Τσουρού με τις δηλώσεις του Τζιόβα πως έκανε σεξ μόνο με άντρες φίλους του

«Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα καθώς εξέφρασε κάποιες ενστάσεις.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως έχει κάνει σεξ με άντρες αλλά μόνο με φίλους του. Ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχολίασε όσα ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, είχα πει ότι πάρα πολύ καλά έκανε και μπράβο του και τι ωραία που τα λέει. Εδώ όμως, όπως τα περιγράφει, εμένα κάπως μου κάνει. Μπράβο του που έχει κι αυτές τις εμπειρίες και που λέει για έρευνα κλπ.

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας για δηλώσεις Τζιόβα: «Αν εγώ ρωτούσα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, θα είχα την επόμενη μέρα δουλειά;»

Αλλά αυτό το “είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου” μου κάνει λίγο σαν να το ευτελίζει το πράγμα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ κιόλας, αλλά είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του. Δηλαδή, εμένα αυτό μου φάνηκε. Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπειρία επειδή είχε φίλους γκέι. Αυτό καταλαβαίνω εγώ».

Διαβάστε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Γιατί ποιος λέει σε κάποιον να μην πειραματιστεί; Αυτό ρωτάω εγώ, σαν απορία»




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα