Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Η Δική μας οικογένεια»: Επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο

Την ίδια ώρα ένας μυστηριώδης Άντρας με Καπέλο παρακολουθεί την οικογένεια Μακρή για λόγους που προς το παρόν μόνο αχνά έχουν αρχίσει να διαφαίνονται

Από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 20.00 στο OPEN απολαμβάνουμε τα καινούρια επεισόδια της οικογενειακής σειράς «Η Δική μας οικογένεια» με τους ήρωες να βρίσκονται και πάλι σε περίεργες περιπέτειες!

Η σειρά μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά με το σπίτι των Μακρήδων να έχει γίνει και πάλι ανάστατο. Όταν στο Δημοτικό της Ισμήνης της ζητάνε να γράψει έκθεση με θέμα ««Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», όλοι είναι χαρούμενοι και ανυπόμονοι να τη διαβάσουν

. Μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι μέσα στην έκθεση το μικρό κορίτσι έχει αποκαλύψει ένα σωρό μυστικά, όπως της Αγγελικής που υποδύεται την οικιακή βοηθό για να βλέπει την υιοθετημένη κόρη της, ενώ στην ίδια έκθεση βγάζει τον Δημήτρη εντελώς ακατάλληλο για κηδεμόνα.

Αυτή η έκθεση δεν θα ήταν και τόσο επικίνδυνη. Αλλά την ίδια ώρα που η Ισμήνη περιφέρεται απειλώντας να αποκαλύψει μυστικά, στο σπίτι φτάνει η υπάλληλος της Κοινωνικής Πρόνοιας (Αλίκη Κατσαβού) που έχει έρθει να ελέγξει αν ο Δημήτρης είναι κατάλληλος κηδεμόνας για τη Νεφέλη και τα ορφανά αδέλφια της.

Την ίδια ώρα ένας μυστηριώδης Άντρας με Καπέλο (Βασίλης Θωμόπουλος) παρακολουθεί την οικογένεια Μακρή για λόγους που προς το παρόν μόνο αχνά έχουν αρχίσει να διαφαίνονται.

Κι όλα αυτά σ’ ένα επεισόδιο που βλέπουμε τον κόσμο της «ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» μέσα από την παιδική ματιά της Ισμήνης, σε ένα γλυκό συναισθηματικό επεισόδιο που θα μας θυμίσει τις πιο σημαντικές ιστορίες και τις μέχρι τώρα καλύτερες στιγμές της σειράς.

Ακόμα τη Δευτέρα η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» βγάζει την πρώτη της οικογενειακή φωτογραφία και η Αγγελική με την Ισμήνη θάβουν μια «εκρηκτική» χρονοκάψουλα που θα ανοιχτεί με δέκα χρόνια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».