Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

«MasterChef»: Συγκλονισμένος ο Κοντιζάς με την ιστορία ζωής μιας παίκτριας

«Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική»

Το «MasterChef» έκανε πρεμιέρα με τους παίκτες να περνούν από οντισιόν. Μία κυρία συγκλόνισε με την ιστορία της ζωής της καθώς η απώλεια που έζησε προκάλεσε συγκίνηση στους κριτές.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά.

Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί», ανέφερε.

«Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η κυρία Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει τη ποδιά για τον επόμενο γύρο αλλά κέρδισε την καρδιά των κριτών.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα