Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Δέσποινα Μοίρου: Ετοιμάζει ταινία για να τιμήσει τον μέντορά της Αλ Πατσίνο

Ο ενθουσιασμός του «Σημαδεμένου» όταν διάβασε το σενάριο και οι Ελληνες που θα πρωταγωνιστούν

Σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της σεναριογράφου και της παραγωγού μιας ταινίας, που από τα σκαριά της κιόλας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, θα απολαύσουμε τη Δέσποινα Μοίρου.

Το φιλμ αφορά τον Αλ Πατσίνο, με πολλούς Ελληνες ηθοποιούς να συγκαταλέγονται στο καστ!

moirou 1

Η ταλαντούχα ηθοποιός, με σπουδαία διεθνή καριέρα, δεκάδες βραβεία και διακρίσεις στην Αμερική, θέλοντας να τιμήσει τον δάσκαλο και μέντορά της Αλ Πατσίνο, εμπνεύστηκε το ευρηματικό σενάριο μιας ταινίας για εκείνον, με τίτλο «God Bless you Al Pacino». Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια και μετά την πρόσφατη συνάντησή τους σε βραδιά βράβευσής του στην Αμερική, της εξομολογήθηκε ακόμη μία φορά πόσο ξετρελαμένος είναι με το εγχείρημά της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία, δίνοντάς της την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα της σε αυτό το φιλμ, ακόμα και ως συμπαραγωγός.

despoina al 1
Ο superstar Αλ Πατσίνο με τη Δέσποινα Μοίρου

Εχοντας μόλις ολοκληρώσει το σενάριο και προτού καν αρχίσουν τα γυρίσματα, ήδη τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν το εγχείρημα της Ελληνίδας χολιγουντιανής σταρ! Η φήμη της ταινίας της για τον Αλ Πατσίνο έφτασε από την Κολομβία (σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε σχετικά γι’ αυτό) έως την Ιαπωνία!

Όνειρο ζωής

Μετά την τεράστια επιτυχία της παίζοντας σε φιλμ σπουδαίων σκηνοθετών, όπως ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ κ.ά., λάμποντας στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ και του Φεστιβάλ των Καννών με ταινίες της που ήταν υποψήφιες (έχει δώσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα αμερικανικά κανάλια και ΜΜΕ, τα οποία την εκθειάζουν για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και το ελληνικό ταμπεραμέντο της), το να κάνει μια ταινία για τον αγαπημένο της Αλ Πατσίνο ήταν ένα όνειρο ζωής, που πλέον πραγματοποιείται.

moirou 2

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον ξένο Τύπο, πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, μαύρη κωμωδία, που η Δέσποινα Μοίρου την έκανε σενάριο ταινίας! Μάλιστα, μόλις το διάβασε ο Αλ Πατσίνο, όπως εξομολογείται η ίδια, το θεώρησε μοναδικό, λέγοντάς της πως θα αποσπάσει πολλά βραβεία, ενώ της έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσει και της είπε ότι προτίθεται να μπει στην παραγωγή, στηρίζοντας την ιδέα της.

Οπως αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοίρου, στην ταινία «God Bless you Al Pacino», της οποίας υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, θα συμπρωταγωνιστούν λαμπερά ονόματα της Μέκκας του κινηματογράφου αλλά και πολλοί Ελληνες ηθοποιοί, όπως οι Νίκος Καλογερόπουλος και Τάσος Νούσιας, και άλλοι.

nousias
Τάσος Νούσιας

kalogeropoulos
Νίκος Καλογερόπουλος

Η ταινία, που θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στην πολυετή λαμπερή καριέρα της στην Αμερική, θα αφιερωθεί στη μνήμη του αγαπημένου της φίλου Κωνσταντίνου Τζούμα, που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...